親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問那個網站買門票較平?網上買的門票有指定入場日子嗎?現場買價錢是否差得遠?thanks1

大宅

http://www.hosotour.com/shop/sea ... %E6%97%8F%E9%A4%A8/

大宅

我六月去打算買呢間

別墅

引用:請問那個網站買門票較平

原帖由 lavender~cat 於 16-02-03 發表
請問那個網站買門票較平?網上買的門票有指定入場日子嗎?現場買價錢是否差得遠?thanks1
...
http://www.hotels2thailand.com/bangkok-show-event/siam-ocean-world-bangkok.asp#infoPan

呢度最平

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

回覆:Siam Ocean World

淘寶最平!我初四去,初三問完初四付款,一個鐘後收電郵,攞電郵同護照去櫃臺就出票,唔使排隊就入場、大人80小童65,平過旅行社好多!

I 大蚊豬   

別墅

引用:淘寶最平!我初四去,初三問完初四付款,一

原帖由 fionlei88 於 16-02-25 發表
淘寶最平!我初四去,初三問完初四付款,一個鐘後收電郵,攞電郵同護照去櫃臺就出票,唔使排隊就入場、大人 ...
link pls

翡翠宮

回覆:sina60 的帖子

淘寶打曼谷海洋館門票就有好多間,我嗰間叫悦開心旅行社

I 大蚊豬   

大宅

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆 fionlei88 的帖子

試過 search 舖頭名, 搵唔到, 介唔介意 post link 呀? 唔該晒。

翡翠宮

回覆:pigulupine 的帖子

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【 曼谷 暹罗 海洋世界 海底 水族馆 (siam ocean world) 景点门票】 http://b.mashort.cn/h.9wOcs?cv=AACyKuDm&sm=574dbd 🔑淘口令 🔑

davywm    發表於 16-3-22 10:39
pigulupine    發表於 16-2-26 16:24
I 大蚊豬   

伯爵府

熱血勳章

thanks~

別墅

引用:复制这条信息,打开&

原帖由 fionlei88 於 16-02-26 發表
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【 曼谷 暹罗 海洋世界 海底 水族馆 (siam ocean wo ...

別墅

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【 曼谷 暹罗 海洋世界 海底 水族馆 (siam ocean wo ...
我想confirm一下,Sealife Bangkok Ocean World 係唔係即係大家講嘅 Siam Ocean World ?

大宅

fionlei88 發表於 16-2-25 18:01
淘寶最平!我初四去,初三問完初四付款,一個鐘後收電郵,攞電郵同護照去櫃臺就出票,唔使排隊就入場、大人 ...
請問這個價是包玻璃船和5D movie嗎?

請問大家要預幾多個鐘在ocean world 玩?我想同一日去Kidzania 和Ocean World,怕會吾夠時間玩!

翡翠宮

回覆:rchchan0505 的帖子

只係入場費,淘寶有得揀其他活動,我用咗兩個鐘左右行完

I 大蚊豬   

大宅

謝謝!等我都上去淘下先!

大宅

引用:淘寶最平!我初四去,初三問完初四付款,一

原帖由 fionlei88 於 16-02-25 發表
同意,我有同樣經歷

大宅

引用:Quote:fionlei88 發表於 16-2-25 18:01 淘

原帖由 rchchan0505 於 16-03-07 發表
請問這個價是包玻璃船和5D movie嗎?

請問大家要預幾多個鐘在ocean world 玩?我想同一日去Kidzania 和Oce ...
有得比你揀,個5D好流,唔睇都得

大宅

認識瑞士牛牛第一回

引用:只係入場費,淘寶有得揀其他活動,我用咗兩

原帖由 fionlei88 於 16-03-07 發表
只係入場費,淘寶有得揀其他活動,我用咗兩個鐘左右行完
請問買左之後,係咪show電郵確認單就可以,不用print出來?

翡翠宮

回覆:healthlybbpama 的帖子

Yes

I 大蚊豬   

男爵府

首頁

尾頁

跳至