親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

去歡樂世界、大馬戲、動物園、四海一家食buffet
揾海馬哥買飛唸住平dd,
同Fion联絡,Fion操流利廣東話,態度唔錯
到交收,係同海马哥交收,呢个海马哥是正宗大陸人,大陸式態度,大陸式做事手法。明明佢做得唔好,又遲大到,累到我地遲晒入場,擺唔到靚位,坐山頂位。但到頭來竟然話番我地。
呢d人做得唔好永遠唔會承認,只會賴人
仲唸住聖誕同班同事攪次長隆遊,一行30幾人,真係唔使旨意我幫襯佢,去中旅買仲好,又唔貴又穩陣

[ 本文章最後由 mumom 於 08-9-20 23:03 編輯 ]

禁止訪問

佢態度OK喔

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

岩岩中秋去完,話過永遠唔會揾咩海馬哥!!!攪到掃晒興
原文章由 tongtong123 於 08-9-20 23:31 發表
我中秋節去睇馬戲,都系揾海馬哥攞飛,人好多,因爲系幾批人一起入場,所以要等,可以理解,佢態度OK喔。
我上年聖誕摣中旅飛入唔到場,人太多長隆唔比換入場券,好彩佢幫我搞掂,唔使打道回府。 ...

男爵府

請問海馬哥係咩人??
邊度搵?
等我我知道佢係oi麥水,唔好搵佢o麻

原文章由 wingogo 於 08-9-21 00:51 發表
岩岩中秋去完,話過永遠唔會揾咩海馬哥!!!攪到掃晒興

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

有人咁講過,quote比你參巧:
原文章由 子xx 於 08-9-20 23:20 發表
佢有好多分身a/c,自我推介架
曾經有人叫佢唔好再係咁4出分身扮遊客扮分享,話佢好討厭。當然啦,為左造廣告,佢話之理啦

原文章由 Josa 於 08-9-21 01:26 發表
請問海馬哥係咩人??
邊度搵?
等我我知道佢係oi麥水,唔好搵佢o麻

複式洋房

回覆 #1 mumom 的文章

唔好激氣. 經一事長一智. 萬一這次是你同30幾個同事去, 遇到咁事, 你成為罪魁禍首仲大獲, 係咪?

大宅

好媽媽勳章

我好多時都見d媽咪話佢好喎
快樂可人兒
:-DResults:

子爵府

原文章由 mumom 於 08-9-20 22:34 發表
到交收,係同海马哥交收,呢个海马哥是正宗大陸人,大陸式態度,大陸式做事手法。明明佢做得唔好,又遲大到,累到我地 ...

我都係岩岩中秋去完長陸返黎, 同你一樣都係搵左海馬,,勁唁點...態度都OK..我地咩都搵佢買飛,不過好似好賊咁,要係車上交收,BOOK 布遲到,FION 都唔點,做野好慢,我地都係搵佢BOOK渡假屋, BOOK 個時咩都OK..不過係出發前10日到啦,已經同FION 講左我地有4個大人,佢都只係比左2條大毛巾我地,都算啦,問佢拎就話咩都無..我仲有一個2歲多仔仔一齊去,峙之前已經一早講左一定要一個熱水壺,不過我地去到只有一部水機,,大老我都唔知你D水放左幾耐..點可以小朋友飲,佢 話無咖啦..依家只係可以飲水機D水..無辦法啦..激C我啦..仲有好多野..不過唔講啦..仲之我一家唔會再搵佢地....

男爵府

我的育兒心得勳章 環保接龍勳章

我暑假一行27人去長隆, 找油X地包團, 態度同服務都OK,
唔太貴.

原文章由 mumom 於 08-9-20 22:34 發表
到交收,係同海马哥交收,呢个海马哥是正宗大陸人,大陸式態度,大陸式做事手法。明明佢做得唔好,又遲大到,累到我地 ...

男爵府

我最新鮮滾熱辣, 啱啱過左個星期六/日先去完長隆. 基本package 我係幫襯中旅的. 係四海一家同車先係幫襯Fion同海馬哥. 個人覺得佢地的態度無咩問題, 不果海馬租車一d都唔平. 分分鐘叫酒店同妳call車/的士仲平個佢. 不果佢地call 時間真係唔係太好, 好多時都會遲dd. 我下次都唔會再搵佢地, 因為唔係平, 唔關態度事.

複式洋房

我也經常去啊
但沒有住過私人的度假屋,建議入住正规管理的祈福酒店,價格是比私人度假屋貴些,但衛生和服務很好。

http://www.517free.com/zh-tw/htl_search2.asp?k=gz4qfjd

原文章由 yp26 於 08-9-22 00:23 發表

我都係岩岩中秋去完長陸返黎, 同你一樣都係搵左海馬,,勁唁點...態度都OK..我地咩都搵佢買飛,不過好似好賊咁,要係車上交收,BOOK 布遲到,FION 都唔點,做野好慢,我地都係搵佢BOOK渡假屋, BOOK 個時咩都OK..不過係出 ...

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

8月份去咗4, 幫襯海馬租車+四海一家,$30一程,態度冇問題,no late, OK丫!

原文章由 雙子媽媽 於 08-9-23 13:29 發表
我最新鮮滾熱辣, 啱啱過左個星期六/日先去完長隆. 基本package 我係幫襯中旅的. 係四海一家同車先係幫襯Fion同海馬哥. 個人覺得佢地的態度無咩問題, 不果海馬租車一d都唔平. 分分鐘叫酒店同妳call車/的士仲平個佢. ...

首頁

尾頁

跳至