網購天地

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我朋友買左,佢話蒸完好舒服,有無jm買左呢?仲有無keep住蒸?

大宅

想買好耐,睇完食物鏈後又重燃欲望
想問下唔用時, 摺起有幾大?
等JM分享用後感+店家介紹

複式洋房

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:想買好耐,睇完食物鏈後又重燃欲望想問下唔

原帖由 minijay118 於 16-02-15 發表
想買好耐,睇完食物鏈後又重燃欲望
想問下唔用時, 摺起有幾大?
等JM分享用後感+店家介紹 ...
我朋友就係買左呢部,佢話好用。不過都想問下啲jm意見

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:繼續放毒:蒸汽桑拿浴箱(摺疊式)

周身骨痛,都係買左再報告

男爵府

回覆:揚莉煒媽咪 的帖子

我想買蒸腳款,因為有膝患

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:我想買蒸腳款,因為有膝患 +

原帖由 蝸牛媽媽 於 16-02-15 發表
我想買蒸腳款,因為有膝患
我朋友話原本佢買黎諗住蒸腳,第一次後就蒸腳後,上年九月到而家都係蒸身。主要買果個蒸身,帳篷可以配好多款,咁而家我買左相果個賣家

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

買了用唔夠十次就收埋無用了,因為懶,每次用完又要抹又要摺所以沒有再用了。
蒸時確係好舒服的。

Kinglong

男爵府

回覆 揚莉煒媽咪 的帖子

請問有無link或者店名,唔該!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:回覆+揚莉煒媽咪+的帖子請問有無link或者店

原帖由 蝸牛媽媽 於 16-02-15 發表
回覆 揚莉煒媽咪 的帖子

請問有無link或者店名,唔該!
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【 【官方】丽妍堂家庭蒸汽桑拿浴箱桑拿汗蒸房家用折叠汗蒸箱熏蒸机】 http://b.mashort.cn/h.QXQOv?cv=AACoSBwX&sm=28855f 🔑淘口令 🔑

我而家買左上面呢隻

睇兩睇有隻仲好,因為真係唔再玩蒸身都可以當煲水壺用

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【 安美乐家庭蒸汽桑拿浴箱家用熏蒸汗蒸房一机三用蒸桑美容仪蒸脸器】 http://b.mashort.cn/h.QXQyk?cv=AACoSRSC&sm=39bb96 🔑淘口令 🔑

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:買了用唔夠十次就收埋無用了,因為懶,每次

原帖由 Kinglong 於 16-02-15 發表
買了用唔夠十次就收埋無用了,因為懶,每次用完又要抹又要摺所以沒有再用了。
蒸時確係好舒服的。
我朋友都叫住我,諗清楚可唔可以長期放一個位置,唔係盞玩幾次又變家中垃圾。
我咁諗,去揼骨一次都幾百蚊,而家買果隻連埋運都係$400港幣。(用淘寶直送)

咁當去揼一次骨咪覺得值咋

minijay118    發表於 16-2-16 01:16

大宅

等報告!!
我都係咁諗...幾百蚊蒸一次,咁拎黎買呢個野,蒸2次就賺左了

揚莉煒媽咪    發表於 16-2-17 11:04

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實蒸嚟有咩用架?thanks

禁止訪問

侯爵府

我有買,買左間條型款

侯爵府

我買果款係充氣款,用完放左啲氣

複式洋房

我買左充氣嗰款,平均每個月最少都用3次最多10次,已經用左2年但都無壞,不過壞處係啲類似帆布質地已經蒸到有部分發左霉

複式洋房

引用:我買左充氣嗰款,平均每個月最少都用3次最多

原帖由 ng10875520 於 16-02-16 發表
我買左充氣嗰款,平均每個月最少都用3次最多10次,已經用左2年但都無壞,不過壞處係啲類似帆布質地已經蒸到有 ...
我已經係放天台有空氣流通嘅地方

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:我買左充氣嗰款,平均每個月最少都用3次最多

原帖由 ng10875520 於 16-02-16 發表
我買左充氣嗰款,平均每個月最少都用3次最多10次,已經用左2年但都無壞,不過壞處係啲類似帆布質地已經蒸到有 ...
發毛,教你一個方法,你噴漂白水,漂白水一比20至30左右,喺啲發毛度,或者直接用花王泡泡廁所除霉果隻噴,等十五至30分鐘洗就清走(最好用暖或熱水洗)。除非霉菌已經食入膠內,唔係都會清到既。試下啦

如果係尼龍既又有咁大個桶開水浸再,用漂白水加洗衣粉加熱水加溫水熱水開好至放入去浸。一樣浸得走啲霉菌發毛菌既。

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:揚莉煒媽咪 的帖子

我買嘅時候都有你嘅想法

Kinglong

首頁

尾頁

跳至