潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我想買 Juicy Couture 袋
啱乜年齡用

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

後生女囉, 我女用得幾好睇

大宅

好媽媽勳章

我覺得d袋如果襯到衫都幾靚呀, 粉紅色打瑚碟係後面果款都幾靚....我覺得Juicy Couture D野幾靚....

複式洋房

多唔多人用呢
原文章由 angelaJJ 於 08-9-22 16:29 發表
我覺得d袋如果襯到衫都幾靚呀, 粉紅色打瑚碟係後面果款都幾靚....我覺得Juicy Couture D野幾靚....

大宅

好媽媽勳章

唔多, 我都打算買個袋親jeans

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我有 好靚,不過唔come wu糟

複式洋房

邊度有得買
原文章由 小木偶媽咪 於 08-9-22 17:35 發表
我有 好靚,不過唔come wu糟

子爵府

原文章由 angelaJJ 於 08-9-22 16:29 發表

係咪講呢個呀??我買左~我成日用架~

大宅

好媽媽勳章

你買幾錢呀?

別墅

嘩........個款都唔錯, 幾多錢?? 係邊處買呢??

複式洋房

上綱見到有$1600
原文章由 howy 於 08-9-23 09:35 發表
嘩........個款都唔錯, 幾多錢?? 係邊處買呢??

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我會去專門店買, 而家都有幾間專門店, 尖沙咀, time squares, ifc, 哩幾度都有.

複式洋房

有冇長細地址thx
原文章由 DoReMi媽媽 於 08-9-23 17:35 發表
我會去專門店買, 而家都有幾間專門店, 尖沙咀, time squares, ifc, 哩幾度都有.

別墅

咁請問知唔知專門店賣多少錢呢??

象牙宮

原文章由 HILDYHILDY 於 08-9-23 21:21 發表
有冇長細地址thx

詳細就冇, 尖沙咀就喺harbour city, 地下嗰層, time squares就喺唔記得2樓定3樓, 去到睇下水牌, IFC就哩度http://www.ifc.com.hk/english/shop.aspx?id=3077

我自己唔會喺網上買Juicy Couture, 因為出面好多A貨, 既然有專門店, 點解唔去嗰度買呢?

象牙宮

仲有, Lane Crawford都有Juicy嘢賣, 不過可能冇專門店咁齊貨.

複式洋房

THX我都想去專門店買不過係香港果面咁遠我住新界湊住2個好難去咁遠
原文章由 DoReMi媽媽 於 08-9-24 11:17 發表

詳細就冇, 尖沙咀就喺harbour city, 地下嗰層, time squares就喺唔記得2樓定3樓, 去到睇下水牌, IFC就哩度http://www.ifc.com.hk/english/shop.aspx?id=3077

我自己唔會喺網上買Juicy Couture, 因為出面好多A貨, ...

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我中意佢香水及配飾

象牙宮

原文章由 1928mickey 於 08-9-24 16:05 發表
我中意佢香水及配飾

香水我女都買咗, 佢哋啲配飾幾detail ga, 其中有一款郵箱扣飾(可以扣喺手鍊度), 打開裏面仲有一封小小o既信, 好得意ga.

別墅

收在衣櫃裏的Juicy Couture 運動衫褲

我係Juicy Couture 忠實 fans, 在香港未有專門店時我都買好多,不論首飾物, 手袋, 一套套運動衫,但後尾發覺近呢兩三年條街度越黎越多師奶著Juicy運動衫褲, 再近期d仲有好多菲佣著添(有好大可能係假貨), 我在大陸見到$100就能買到一套啦~ 我不是要歧視菲佣, 但係,係條街度,同埋佢地著埋同一套運動衫,都真係好尷尬, 而家屋企十幾套Juicy運動衫只能收在衣櫃裏Lu~~

首頁

尾頁

跳至