自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我唸左好耐,唸到宜家都未決定好,本身用開samsung,覺得成曰好快冇電好煩,唔知s6會唔會又係咁,但新出既粉紅色我又勁中意好靚。
LG v10我未用過Lg,朋友介紹話好,佢隻金色我都中意,有人話影相都靚
想問下大家意見
老公叫我快決定

水晶宮

引用:我唸左好耐,唸到宜家都未決定好,本身用開

原帖由 KAKAROMAMA 於 16-02-23 發表
我唸左好耐,唸到宜家都未決定好,本身用開samsung,覺得成曰好快冇電好煩,唔知s6會唔會又係咁,但新出既粉 ...
啱啱話下個月出lg g5, 仲有三星.s7

大宅

回覆:samsung s6 note 好定LG V10 好?

samsung因為之前note3唔好之後冇再用,同c6轉晒Lg,佢用v10 好用

wcpcelia    發表於 16-2-23 13:56

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

回覆 KAKAROMAMA 的帖子

S6我覺得快無電,唔好用

珍珠宮

引用:samsung因為之前note3唔好之後冇再用,同c6

原帖由 Jaszeki 於 16-02-23 發表
samsung因為之前note3唔好之後冇再用,同c6轉晒Lg,佢用v10 好用
請問LG V10會唔會好快無晒電?
大約幾錢?

子爵府

回覆:KAKAROMAMA 的帖子

S6我又唔會快無電wor, 平時都捱到收工唔駛差電

大宅

回覆:karshing 的帖子

唔算好快阿 比samsung電耐用

侯爵府

陪月勳章

KAKAROMAMA 發表於 16-2-23 00:07
我唸左好耐,唸到宜家都未決定好,本身用開samsung,覺得成曰好快冇電好煩,唔知s6會唔會又係咁,但新出既粉 ...

V10﹐我唔會揀三叔的機。

利申:用緊LG G Pro 2﹐超好用﹐舊電如果一日出街唔狂禁電話﹐夠用到番屋企。

pppfamily    發表於 16-2-23 10:10

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

回覆:samsung s6 note 好定LG V10 好?

我老公用S6,超級唔得打兩下機就冇電

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

KAKAROMAMA 發表於 16-2-23 00:07

Lg v10部機幾重手下!用電都快!

大宅

2024年龍年勳章

LG

伯爵府

引用:Quote:KAKAROMAMA 發表於 16-2-23 00:07 我

原帖由 Onlok 於 16-02-23 發表
Lg v10部機幾重手下!用電都快!

男爵府

有新嘅LG G5同三叔S7,而家我都喺度心大心細中

大宅

引用:有新嘅LG G5同三叔S7,而家我都喺度心大心細

原帖由 Vickymak2003 於 16-02-23 發表
有新嘅LG G5同三叔S7,而家我都喺度心大心細中
Lg g5 咩樣?有咩色簡?

首頁

尾頁

跳至