婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

呢幾晚一訓落床就好暈好想嘔, 睇左西醫都係咁
大家有無好方法? 唔該

子爵府

回覆 Manmanca 的帖子

你每晚瞓前有冇食藥呀?我上年都試過,人生第一次,已為咩事天旋地轉又,去咗睇第三個醫生啲藥先啱。連續食咗半年

公爵府

畀面勳章

忍住唔食..最終都要食, 你食左半年藥

家下好番未呀, 唔該

子爵府

冇得唔食呀,超辛苦,而家好番了!可能果時身體差,瘦咗成10磅

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

引用:回覆 Manmanca 的帖子你每晚瞓前有冇食藥呀

原帖由 clkv 於 16-02-24 發表

你每晚瞓前有冇食藥呀?我上年都試過,人生第一次,已為咩事天旋地轉又, ...
請問睇那位医生?
我都係呢個病

子爵府

回覆 eemm 的帖子

我頭兩次睇私家唔得,跟著去咗政府家庭醫學睇,一直跟進咗大半年,好感恩醫生一直幫我康復,不過我而家都袋定啲藥响身,預防萬一。

侯爵府

引用:回覆 eemm 的帖子我頭兩次睇私家唔得,跟著

原帖由 clkv 於 16-02-25 發表
回覆 eemm 的帖子

我頭兩次睇私家唔得,跟著去咗政府家庭醫學睇,一直跟進咗大半年,好感恩醫生一直幫我康 ...
黠樣先去倒家庭醫学?請賜教;可否pm我!

真係好辛苦

子爵府

回覆 eemm 的帖子

試下轉醫生吖,家庭醫院系政府要轉介,我系之前已經有file先去睇既

大宅

用南棗唂水/褒水, 隔日饮. 好有用

侯爵府

引用:回覆 eemm 的帖子試下轉醫生吖,家庭醫院系

原帖由 clkv 於 16-02-25 發表
回覆 eemm 的帖子

試下轉醫生吖,家庭醫院系政府要轉介,我系之前已經有file先去睇既 ...
多謝妳

子爵府

回覆 eemm 的帖子

希望你快啲好番,保重身體

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

https://youtu.be/J7W5VuvNxrM

我跟著煲嚟飲,好咗好多!

侯爵府

引用:https://youtu.be/J7W5VuvNxrM我跟著煲嚟

原帖由 Hangsin 於 16-07-04 發表
thx

禁止訪問

水晶宮

引用:+https://youtu.be/J7W5VuvNxrM我跟著煲嚟

原帖由 Hangsin 於 16-07-04 發表
請問幾耐飲一次?

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

回覆:zoekayan 的帖子

日日飲,我似足半年開始有好轉

複式洋房

回覆:Manmanca 的帖子

試過兩次,真系以為自己有乜大問題之後去醫院急診室,可能嘔得太勁~留院吊鹽水~好彩第二日就可以出院出院都開佐藥~但我無點吃,都要暈十,日八日先好翻

複式洋房

回覆 Hangsin 的帖子

日日飲?又話飲幾次就得,我飮了五次,隔日飮,還沒有改善。你說飮咗半年,是否斷了尾?

男爵府

hktraffic 發表於 17-4-8 01:05
回覆 Hangsin 的帖子

日日飲?又話飲幾次就得,我飮了五次,隔日飮,還沒有改善。你說飮咗半年,是否斷了 ...
妳耳水不平衡, 有無睇醫生. 如果只係飲, 唔係人人得, 也不是只飲幾次就有效.

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Hangsin 發表於 16-7-9 18:36
日日飲,我似足半年開始有好轉

是否斷了尾好番?

首頁

尾頁

跳至