自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

JM們見過一個差不多29歲既女同事, 冇啦啦係自己嗰位踎地未? 2隻手又一齊fing....我見過, 真係見過~~~就係坐我隔2個位既堔圳女同事~~~剛剛真係比佢嚇親!

佢仲有好多騎呢嘢....

大宅

成日係個位到自言自語又大聲.... 但依依哦哦... 聽唔到佢講緊乜

冇啦啦又係到大叫一聲, 又整埋D古怪噪音

做做下嘢, 又聽到佢食NUTS/ 慽橙, 削APPLE D 聲...都唔知點解佢咁得閒...

講嘢又串串貢, 態度又唔好. 又要懶醒, 人地講緊嘢. 佢又搭咀. 但9唔搭8.

比佢激死...

別墅

引用:+成日係個位到自言自語又大聲....+但依依哦

原帖由 jasmine_hang 於 16-02-26 發表
成日係個位到自言自語又大聲.... 但依依哦哦... 聽唔到佢講緊乜

冇啦啦又係到大叫一聲, 又整埋D古怪噪 ...
係咪精神病

大宅

回覆 lumlumcat 的帖子

我諗係精神病+公主病--> 冇得醫

大宅

引用:JM們見過一個差不多29歲既女同事,+冇啦啦係

原帖由 jasmine_hang 於 16-02-26 發表
JM們見過一個差不多29歲既女同事, 冇啦啦係自己嗰位踎地未? 2隻手又一齊fing....我見過, 真係見過~~~就係坐 ...
佢乜解究咁做?練功?

翡翠宮

可能係精神有問題.......我有個舊同事,佢都係有類似呢D行為....
佢試過做做下嘢,好大聲鬧隔離同事,話佢做咩係咁投訴個客,但果個同事只係同銀行職員講緊LC嘅嘢...
又試過,佢自己整左份文件,佢話SAVE左係電腦但唔知點解佢搵唔返,死都話有人偷左佢個電腦FILE....(我地個個有自己嘅密碼)
佢好多時行行下會FING手腳,或好似坐立不安咁....
又試過係公司好大聲咁同老細鬧交,但鬧嘅內容唔係老細講嘅嘢....

最後佢被炒,我地之後先知佢睇緊精神科醫生......

伯爵府

親子王國15週年勳章

我都遇過50, 60, 70, 90後騎呢同事, 咁駛唔駛分別出post 標籤晒佢哋呢?

mww654321    發表於 16-2-26 21:58

禁止訪問

回覆:jasmine_hang 的帖子

大宅

引用:同80後好似無咩關係

原帖由 mww654321 於 16-02-26 發表
同80後好似無咩關係
個問題係,佢年紀已經唔細

首頁

尾頁

跳至