潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

人在旭川,見到呢個細size, tax free 274000yen, 請問jm們呢個款香港有無?店員話尋日先推出,感謝

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

回覆:急問LV @ Hokkaido

早上個月已經喺香港見有人用,不過唔知係咪香港買~

別墅

引用:人在旭川,見到呢個細size,+tax+free+27400

原帖由 貝媽 於 16-02-27 發表
人在旭川,見到呢個細size, tax free 274000yen, 請問jm們呢個款香港有無?店員話尋日先推出,感謝

別墅

香港有呢三個顏色,細$20000,大$23000

wcpcelia    發表於 16-2-29 16:22

大宅

多謝各位jm,我買左啦,就係香港仲未有的桃紅

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆:貝媽 的帖子

香港有紅色,你買左桃紅

大宅

引用:香港有紅色,你買左桃紅

原帖由 stagea 於 16-02-27 發表
香港有紅色,你買左桃紅
紅色太似祖國國旗

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:Quote:原帖由+stagea+於+16-02-27+發表香港

紅色太似祖國國旗
係,但都靚喎!你個桃紅係咩size? 可以再影張相嗎?

大宅

引用:Quote:原帖由 貝媽 於 16-02-27 發表紅色太

係,但都靚喎!你個桃紅係咩size? 可以再影張相嗎?
我買左細size, 返酒店影多左張,但都唔係太清楚。SA 同我掛個charm上去,老公話:又幾襯喎,要埋啦

wcpcelia    發表於 16-2-29 16:22
fion216107    發表於 16-2-28 20:21
TMC3012    發表於 16-2-27 23:34

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+stagea+於+16-02-27+發表係,

我買左細size, 返酒店影多左張,但都唔係太清楚。SA 同我掛個charm上去,老公話:又幾襯喎,要埋啦:iloveit ...
好靚。

拉鍊係兩邊架?

大宅

引用:Quote:原帖由 貝媽 於 16-02-27 發表我買左

好靚。

拉鍊係兩邊架?
係呀,兩邊拉向中間,最中間位果個係磁石,就算唔拉拉鍊袋口都係合埋

stagea    發表於 16-2-28 17:12

首頁

尾頁

跳至
熱門主題