夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一個男人一整年每天花大量時間跟你 flirt,最近表白想和你拍拖。但他身邊三、四個共同朋友都話佢過去一年最少追過五個女仔,包括現在還有一個女朋友,叫你小心。但那男人話和那三、四個朋友絕交也話現在及前一年也無女友,又話人誤會佢。 要人為中傷佢而道歉。
他平常在你面前不是他朋友所說的差,又是你想要的類形、又會講笑氹你。那男人可信嗎?還是他是一隻狼被他食咗先知? (煩)

大宅

Poo得好勳章 瞓得好勳章 Xmas吸收勳章

回覆:男人可信嗎

未一齊前我會相信朋友,人地無啦啦做咩要中傷佢?一係佢人品有問題先被中傷,一係就事實佢的確係咁既人

男爵府

...已一齊,朋友知道後才作出忠告。放棄好可惜。但如果是真有點「百感交集」。自己是他最後一個就好以啦!對嗎?

子爵府

回覆:MandyT1 的帖子

以為自己能改變別人?勸你唔好太天真,繼續一齊耐d你自己知道佢嘅野, 但唔好咁認真

大宅

有心追你唔使一年先開口掛,好大可能真係同時追緊幾個,睇下邊個落搭
而且朋友做乜要無啦啦啦中傷佢,仲要唔係一個!

男爵府

想生BB熱投

回覆:男人可信嗎?

無錯!如果一個朋友中傷佢,有可能係作對或者不和先中傷佢,但三四個朋友都咁講,擺明呢個男人係有啲問題!樓主小心啲啦

abbiechan    發表於 16-3-12 14:31

大宅

回覆:MandyT1 的帖子

唔信男人, 咪一世唔使結婚。。

MandyT1    發表於 16-3-12 07:32

子爵府

引用:...已一齊,朋友知道後才作出忠告。放棄好可

原帖由 MandyT1 於 16-03-12 發表
...已一齊,朋友知道後才作出忠告。放棄好可惜。但如果是真有點「百感交集」。自己是他最後一個就好以啦!對 ...

一個講話唔信啫,依家係三、四個喎! 人地點會無啦啦中傷佢先? 而且佢flirt你個陣佢有女友喎!好極都有限

咁佢既然要表現出佢唔係朋友口中個種人,就梗係要做下樣啦...
BTW, 樓主都同左佢一齊啦, 咁即係你明明知道個真相都選擇信佢啦

既然係咁仲煩乜? 定係自己太大貪想要多d?

仲有,唔好咁天真諗住或希望係佢最後一個囉⋯

有時結埋婚都唔代表你係最後一個

I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

男爵府

回覆 me-ism 的帖子

那三、四個朋友是在同一地方識,好有可能用同一角度真的誤會了他的為人。「做樣」我覺得唔使花一年時間,有女朋友會有人浪費時間在第二個人身上?TVB劇集?

子爵府

引用:回覆 me-ism 的帖子那三、四個朋友是在同一

那三、四個朋友是在同一地方識,好有可能用同一角度真的誤會了他的為人。「做樣」我覺 ...
女人最天真以為自己可以做最後一個
明知佢個底到花
最後俾人傷怨邊個
記住,this is your choice

未經本人同意,請勿轉載內容!

男爵府

回覆 purplerain0348 的帖子

他是個認真的人,唔似某種口花花周圍撩女仔的。

子爵府

引用:回覆 me-ism 的帖子那三、四個朋友是在同一

那三、四個朋友是在同一地方識,好有可能用同一角度真的誤會了他的為人。「做樣」我覺 ...
有老婆仔女都有時間出去溝女啦,可況得女友一,二號,溝三號都大把人得……
自己朋友,一個就話誤會佢唧(唔抵得你地?追求你唔到?),否則幾個一齊話佢,我就唔多信佢係好人黎!

子爵府

引用:回覆+me-ism+的帖子那三、四個朋友是在同一

你都有答案啦....所以有乜煩?

I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

男爵府

無答案。只聽片面放棄機會可能就這一世。(自己又不是十八、廿二)反過來, 如果認定了他後,如朋友講一樣,見新目標就走可能又係傷。唉…

男爵府

回覆 ms_ck 的帖子

他們幾個話見過他和不同女性朋友單獨約會、行為曖昧。男的死又話無,平時又唔係那種人的感覺。

大宅

引用:回覆 ms_ck 的帖子他們幾個話見過他和不同

回覆 ms_ck 的帖子

他們幾個話見過他和不同女性朋友單獨約會、行為曖昧。男的死又話無,平時又唔係那種人的 ...
色狼會自己認是色狼嗎?
未選定同多幾個去街,玩玩吓,好咩出奇!?!?
如數位朋友說他有問題,你自己小心,想清楚吧!
如最後仍選擇同此人一齊,將來不要後悔

子爵府

引用:回覆+me-ism+的帖子無答案。只聽片面放棄機

無答案。只聽片面放棄機會可能就這一世。(自己又不是十八、廿二)反過來, 如果認定了他 ...
自己既選擇咩結果都要接受/承擔

我只可以講有d人好叻玩呢d

大宅

育兒性格勳章

每個女人都覺得自己是例外的一個,幸運的一個。唔好覺得自己是女豬腳。男人一定有問題。

瑪瑙宮

即刻中埋去吧

至眾人皆醉您獨醒
個男人至禾稈冚珍珠淨係您識欣賞佢

咁重問乜, 您將來睇下最蠢/懵係邊個.

子爵府

回覆:男人可信嗎

睇完你所有的回覆都是替他解釋或辨謢,你在此不是問意見而糸最揾人認同,算把啦,禁就忠於自己的睇法,不過唔該醒少少,有乜唔對路即閃

首頁

尾頁

跳至