網購天地

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

終於鼓起勇氣淘,掂,平一半,仲可以自己入粉,而且仲係發順豐,超開心

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【天色适用hP1102W硒鼓M1132MFP打印机墨盒1217 1214NFH惠普M1212NF】http://b.mashort.cn/h.Ol02u?cv=AADSoMcj&sm=51d042 🔑淘口令🔑

翡翠宮

回覆:printer代用碳粉

原裝太掠水,公司啲影印機同打印機,過咗保用期都會買代用,平太多,質素無乜分别!

侯爵府

畀面勳章

唔好自己入粉啦 D粉有毒 我見人地寧願用完就扔算

子爵府

無話可說 發表於 16-3-14 14:59
終於鼓起勇氣淘,掂,平一半,仲可以自己入粉,而且仲係發順豐,超開心

复制这条信息,打开👉手机 ...
多謝分享,另外想問,換碳粉時,要唔要換埋"計時晶片"?

1號閑人: 外汇牌价再加1.5%手續費,簡化了的公式: 101.5/"港币现汇买入价"

子爵府

kwankwan717 發表於 16-3-14 17:24
係呀~~鉛筆,木顏色筆都含碳,我都唔敢用O架

仲有BBQ,明明係燒碳有毒兼致癌,但仍然咁多人去食
1號閑人: 外汇牌价再加1.5%手續費,簡化了的公式: 101.5/"港币现汇买入价"

大宅

我訂下面呢間,用咗3支 so far so good, 唔識加碳粉, 用完成支換
https://detail.tmall.com/item.ht ... &_u=e4h32nt43e5

象牙宮

引用:唔好自己入粉啦 D粉有毒 我見人地寧願用完

原帖由 kwankwan717 於 16-03-14 發表
係,我買套裝,佢個樽咀好長喎!真係試下會唔會吸到先,吸到就原件換啦

象牙宮

引用:Quote:kwankwan717 發表於 16-3-14 17:24

原帖由 1號閑人 於 16-03-14 發表

仲有BBQ,明明係燒碳有毒兼致癌,但仍然咁多人去食:gos ...
下,又唔係食落肚,我又唔太驚喎,真係慳好多嘛

象牙宮

引用:我訂下面呢間,用咗3支 so far so good, 唔

原帖由 NO.FOUR 於 16-03-14 發表
我訂下面呢間,用咗3支 so far so good, 唔識加碳粉, 用完成支換
https://detail.tmall.com/item.htm?id=395 ...
你仲平,不過唔知影到幾多張呢佢評價好好,又順豐,又保證用到,我先淘!第一次咋!香港買呢D代用$240

侯爵府

畀面勳章

1號閑人 發表於 16-3-14 17:36

仲有BBQ,明明係燒碳有毒兼致癌,但仍然咁多人去食:gos ...
你認真定講笑? 鉛筆果D又點同 你入粉會隨風飄 之後你吸佐就會積係個肺到。

侯爵府

畀面勳章

無話可說 發表於 16-3-14 19:27
係,我買套裝,佢個樽咀好長喎!真係試下會唔會吸到先,吸到就原件換啦

...
吸果陣記得帶口罩呀

子爵府

kwankwan717 發表於 16-3-14 19:46
你認真定講笑? 鉛筆果D又點同 你入粉會隨風飄 之後你吸佐就會積係個肺到。 ...
緊係認真啦,用鉛筆寫完一版字後,左手手掌痴哂碳粉變灰色,唔小心再摸食物,間接食落肚呀

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

引用:Quote:kwankwan717+發表於+16-3-14+19:46+

原帖由 1號閑人 於 16-03-15 發表
緊係認真啦,用鉛筆寫完一版字後,左手手掌痴哂碳粉變灰色,唔小心再摸食物,間接食落肚呀

...
你食野時習慣唔洗手
咁小學生做功課點算?

象牙宮

引用:Quote:無話可說 發表於 16-3-14 19:27 係,

原帖由 kwankwan717 於 16-03-14 發表
吸果陣記得帶口罩呀
多謝提醒

象牙宮

引用:Quote:kwankwan717 發表於 16-3-14 19:46

原帖由 1號閑人 於 16-03-15 發表

...
仲細咩,食野前要洗手架嘛!見隻手污糟都洗啦

子爵府

無話可說 發表於 16-3-15 10:29
仲細咩,食野前要洗手架嘛!見隻手污糟都洗啦
係囉,
見手污糟咪洗手,見大塵咪戴口罩....

仲細咩

男爵府

回覆:printer代用碳粉

自己加粉好大機會吸入粉塵,對身體大害。如果有成個粉盒賣,唔好慳果啲,買粉盒啦。一個都用好耐。

男爵府

我公司一直都係買理家
https://huiwei.tmall.com/shop/vi ... number_id=509508285

hp 黑白彩色都買佢地既。

有得加粉,當然加粉時,搵個通風地方先加,
不過後來有時都懶得加,主要係嫌煩同污糟

首頁

尾頁

跳至