自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

最好在旺角、太子、九龍城, 謝謝

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

我又想知
花花真美好!

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

回覆:請問有沒有女子泰拳減肥介紹?

我都想學,不如一齊?可以嗎?

男爵府

畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

好呀!夾下時間

是的    發表於 16-3-22 10:21

大宅

我都想學呀,有好介紹可以預埋我

伯爵府

Kickboxing修腰真係正!!我都玩左好幾年

wcpcelia    發表於 16-3-23 15:40
為了二小豬三小豬做了全職奴婢;好彩大豬生生性性^^

伯爵府

我都想學

男爵府

珠豬媽 發表於 16-3-22 05:05
Kickboxing修腰真係正!!我都玩左好幾年

可以介紹嗎?謝謝

禁止訪問

大宅

我都想學

大宅

樓主, 你講果D 地點岩我喎~ 但我而家肥到腰都冇, 會唔會比人笑呀??

嗚嗚嗚......

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

C6個妹之前玩過一段日子,但老實講.......我唔見佢有瘦過,條腰和O肚腩明顯仲好大.......

wcpcelia    發表於 16-3-23 15:40

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

angelfan07 發表於 16-3-22 10:16
C6個妹之前玩過一段日子,但老實講.......我唔見佢有瘦過,條腰和O肚腩明顯仲好大.......
...
係咪佢冇減食?其實做咩運動,唔配合飲食, 都難減架。
有些人做完運動後勁食野, 分分鐘重肥過唔做運動個陣, 因為會好吸收。

Childhood is journey, not a race.

禁止訪問

熱血勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回

男爵府

人都巔 發表於 16-3-22 09:52
樓主, 你講果D 地點岩我喎~ 但我而家肥到腰都冇, 會唔會比人笑呀??

嗚嗚嗚...... ...

有我陪你

大宅

我都想學

伯爵府

MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

香港拳擊總會有好多課程,係康文署贊助,所以好平,我公司有班妹妹仔柴娃娃咁一齊去玩,見佢地玩左個幾月,幾開心,我無JOIN因為我放工趕住湊仔,妹妹仔唔參我D C9玩

http://www.hkboxing.org.hk/uploads/form/form_20160229145413.pdf

大宅

我都想學呀,有好介紹可以預埋我

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

引用:Quote:angelfan07 發表於 16-3-22 10:16 C6

原帖由 是是但但 於 16-03-22 發表
係咪佢冇減食?其實做咩運動,唔配合飲食, 都難減架。
有些人做完運動後勁食野, 分分鐘重肥過唔做運動個陣, ...
佢話自己食好少野........
佢無再玩,呢排佢好似話玩焗/蒸身浸腳之類.....

男爵府

angelfan07 發表於 16-3-22 11:03
佢話自己食好少野........
佢無再玩,呢排佢好似話玩焗/蒸身浸腳之類.....

咁有無效呀

首頁

尾頁

跳至