親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

係永x買咗酒店包咗2位早餐,想問下係咪自助早餐同埋額外1位要幾錢?麻煩復活節會去嘅jm幫我留意下。我3月31号先去。thanks

大宅

回覆:黎緊將會入住澳門jw萬豪的jm

請問你買咗幾錢

大宅

回覆:yatyat0701 的帖子

今日3点限時優惠後$907一晚包雙早

珍珠宮

Venessa 發表於 16-3-23 20:16
今日3点限時優惠後$907一晚包雙早
你訂幾時?我之前見復活節都係$1900兩晚包早。

珍珠宮

Venessa 發表於 16-3-23 16:10
係永x買咗酒店包咗2位早餐,想問下係咪自助早餐同埋額外1位要幾錢?麻煩復活節會去嘅jm幫我留意下。我3月31 ...
小朋友11歲或以下早餐係免費的

大宅

我舊年暑假去8歲仔要收費

珍珠宮

MyBear 發表於 16-3-23 21:06
我舊年暑假去8歲仔要收費
收早餐錢?我問過酒店,佢話11歲或以下早餐免費。

大宅

回覆:MissMaMa 的帖子

可能而家改咗。我果時係有收小童早餐錢,餐廳坐低後佢會黎問幾多歲,好似約$120~140一小童,我覺得都多嘢食唔錯呀。

大宅

3月31号。睇咗1個星期價錢around $1007-1027,今日限時减$100 。減價後$907

大宅

Thanks.但我仔13歲

珍珠宮

Venessa 發表於 16-3-23 22:06
3月31号。睇咗1個星期價錢around $1007-1027,今日限時减$100 。減價後$907
抵呀,我訂正紅日,兩晚$2400。

大宅

你紅日先係$1200晚,仲抵喇。但我唔想紅日同人迫,船飛又緊張。所以閒日去,仲訂埋31号群芳自助晚餐。食野又唔使咁多人。

珍珠宮

Venessa 發表於 16-3-23 22:20
你紅日先係$1200晚,仲抵喇。但我唔想紅日同人迫,船飛又緊張。所以閒日去,仲訂埋31号群芳自助晚餐。食野 ...

我只得幾日紅日得閒,冇辦法啦。不過每次去澳門,都係長假期或旺季去,但除左大三巴一帶之外,其他地方都唔算多人啊。
我都訂左群芳晚餐,$290,紅日呢個價錢我都覺得好抵。群芳上次去,全場坐滿,但個場幾大,又冇乜問題。

大宅

而家係jw, 問過酒店3-12歲早餐半價,around$120。 3歲以下免費

珍珠宮

chaichai28 發表於 16-3-23 22:34
而家係jw, 問過酒店3-12歲早餐半價,around$120。 3歲以下免費
你訂包早餐嗎?我訂的房間包早餐,上次酒店回覆小童不另收費。我過幾日住,住完就知收唔收。

大宅

我都包2個早餐。我2個仔1個3歲1個5歲,預左都要比1個錢。

我之前問過酒店,佢覆我:

Breakfast (opening 0700hrs-1030hrs)
*Adults: MOP208 plus 10% service charge per pax
*3-12years Child: MOP108 plus 10% service charge per pax
*Below 3years Child is complimentary

別墅

我上年十一月去, 一個三歲一個五歲, 出發前問過五歲要收, 當天侍應亦只係confirm 我大果個係咪五歲, 不過最終信用卡冇出現過呢條數。

大宅

一心諗住去游下水,但宜家D天氣

珍珠宮

引用:一心諗住去游下水,但宜家D天氣

原帖由 Venessa 於 16-03-24 發表
一心諗住去游下水,但宜家D天氣
之前有冇去過天浪淘園?我去過3次,其實覺得冇乜野玩。今次都有plan半日玩水,睇下到時點啦,得21度

Btw,今次去澳門,因為9個人一齊去,怕周圍食野多人,難揾位,所以訂左3餐自助餐,day1旅遊塔lunch,day2 群芳dinner,day3金沙888 lunch,少少 crazy食唔得咁多,志在坐下啦,三餐加埋每人平均$560,好似好抵

大宅

MissMaMa 發表於 16-3-24 06:55
之前有冇去過天浪淘園?我去過3次,其實覺得冇乜野玩。今次都有plan半日玩水,睇下到時點啦,得21度:wahaha ...

hi, JW 係唔係有室內暖水泳池?

首頁

尾頁

跳至