美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

都唔知點解呀?爆到成面都係,大大粒,好番一粒又起一粒!點算好呀?成塊面花班班呀!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

飲多d水啦,,,,可能係你內分泌問題,,你本身係唔係好熱底架, 可以去睇中醫調理吓
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

侯爵府

原文章由 juicypig 於 08-10-3 15:21 發表
飲多d水啦,,,,可能係你內分泌問題,,你本身係唔係好熱底架, 可以去睇中醫調理吓

其實我呢幾年爆瘡都爆得好犀利。近排有甲抗病,可能真係內分泌失調。我日日都飲好多好多水架!
而家都唔係日日化妝,同埋轉左用CLINIQUE油性SKIN的PRODUCTS,但都係爆瘡。

大宅

me2,最近先睇完西醫

伯爵府

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

我都係,依家仲青春過青春期 塊面又無啦啦敏感,以前搽乜都得架,真煩

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

咁睇中e調理入面好過搽外用護膚品啦, 治咗個本先呀ma
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

原文章由 vicky 於 08-10-3 15:59 發表
我都係,依家仲青春過青春期 塊面又無啦啦敏感,以前搽乜都得架,真煩

勁好笑
你講既野我都有同感,我都係咁ga

大宅

原文章由 juicypig 於 08-10-3 16:02 發表
咁睇中e調理入面好過搽外用護膚品啦, 治咗個本先呀ma

如果我睇西醫搞唔到我都會轉睇中醫,但唔知睇邊個好

禁止發言

大宅

where do you buy LD Lessence Deau 香薰暗瘡修護精華 and how much??

大宅

原文章由 SingleDaddy 於 08-10-3 18:34 發表
Dont use Clinique anymore. I have used it before too and it will just get worse. Right now, I am using LD Lessence Deau 香薰暗瘡修護精華 and it is the best one in market now (i have tried many other b ...

嘩?! 成$1000支喎
全新hp officejet printer~只售$1250 有意者請pm我!

大宅

原文章由 lky2008 於 08-10-3 14:54 發表
都唔知點解呀?爆到成面都係,大大粒,好番一粒又起一粒!點算好呀?成塊面花班班呀!

會否是夜訓一族 ?

洋房

爆暗瘡你可以勁膚蘆薈啫喱,潔膚mask同水份mask,我之前勁爆暗瘡都係咁,好快好返,你可以try下呀,我用這二個護膚品好平,但平係來好用,蘆薈啫喱($107)潔膚mask同水份mask($217)

禁止訪問

禁止發言

禁止發言

別墅

你試吓去藥房買支Dalacin T 暗瘡水(約$70-80支)黎搽吓啦, 好work架, 一兩日好返, 但有d藥房如屈xx 要e生紙先ok, 去龍城, 或去多兩間問吓, 都會買到!!

大宅

原文章由 Carol601016 於 08-10-4 13:31 發表
其實你可能係內分秘有問題,我有個朋友又係咁,後來佢食避孕藥,點知就好好多喎,不過我唔咁叫你食,因為每個人都唔同

我都食緊,不過停食之後可能會出斑ga,食之前要諗清楚,之前好多sis俾意見我,最後我都係決定博一博

大宅

原文章由 sesamecarol 於 08-10-5 18:57 發表
你試吓去藥房買支Dalacin T 暗瘡水(約$70-80支)黎搽吓啦, 好work架, 一兩日好返, 但有d藥房如屈xx 要e生紙先ok, 去龍城, 或去多兩間問吓, 都會買到!!

我用dalacin t 1%暗瘡gel,係好得,不過無一兩日咁快好,暗瘡水係咪真係勁咁多?

別墅

原文章由 SiuKit 於 08-10-5 21:04 發表

我用dalacin t 1%暗瘡gel,係好得,不過無一兩日咁快好,暗瘡水係咪真係勁咁多?

我唔知有冇分別呀, 因為我未用過暗瘡gel, 我係一發現有暗瘡就搽, 就一日搽3次, 真係1-2日就好返, 可能人人d皮膚都唔同啦, 我就ok囉!! 我自從fd介紹開始搽, 用咗3-4年,用緊第二支喇!!

首頁

尾頁

跳至