親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我下午六點飛(坐國泰),可否約十一點就去關西機場check in 及寄行李,然後去outlet 直至四點才返機場出境?謝謝意見!

禁止訪問

引用:我下午六點飛(坐國泰),可否約十一點就去

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 joypoint 於 16-04-02 發表
我下午六點飛(坐國泰),可否約十一點就去關西機場check in 及寄行李,然後去outlet 直至四點才返機場出境 ...
去outlet 寄存啦

男爵府

係南海電鐵出閘後有D LOCKER 可放行李, 但數量比較少

再行行, 連接OUTLET的路上有另一個PLAZA, 都有LOCKER, 數量亦不多, 都係睇彩數, 因始終旅客出出入入, 睇你到時有無人空出

最後亦可寄存OUTLET INFORMATION CENTRE內, 好似JPN600/件

子爵府

我下午六點飛(坐國泰),可否約十一點就去關西機場check in 及寄行李,然後去outlet 直至四點才返機場出境 ...
我次次都系寄存於機塲……

別墅

回覆:cheerbearbear 的帖子

坐shuttle bus 200yen去outlet , 將行李寄存於outlet, 大locker 都係500, food court 內有好多大locker, 可放29吋喼, 記得keep 住張barcode 票, scan 完才可取回行李, shop 完去りんくうタウン(rinku town) 上車(jr or 南海)都得

大宅

cheerbearbear 發表於 16-4-3 14:01
我次次都系寄存於機塲……

請問機場係邊度可放行李?大約幾錢呢?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:cheerbearbear+發表於+16-4-3+14:01+

原帖由 AACDMama 於 16-04-03 發表
請問機場係邊度可放行李?大約幾錢呢?
南門 北門 1/F同 4/F 機場600yen一件
不過上次懶答多轉車 車錢都係番到
就係outlet落車 寄係客務中心 800yen 一件

侯爵府

機場有保存行李的地方,check in太早了

大宅

諾軒 發表於 16-4-3 17:10
南門 北門 1/F同 4/F 機場600yen一件
不過上次懶答多轉車 車錢都係番到
就係outlet落車 寄係客務中心 800y ...

謝謝

大宅

cfs 發表於 16-4-3 18:28
機場有保存行李的地方,check in太早了

Thank you all for your replies! I think I will leave luggages at airport first. Usually how many hours you will stay in the outlet? 3 hours enough?

侯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

引用:Quote:cfs+發表於+16-4-3+18:28+機場有保存

原帖由 joypoint 於 16-04-04 發表
Thank you all for your replies! I think I will leave luggages at airport first. Usually how many ho ...
I check in 1300 last time for my 1855 flight ! Then I bring 2 hand carry to Rinku outlet

大宅

我上次2040先起飛,帶埋行李去outlet 客戶服務部寄存,一定有得寄存,比locker貴少少,大約100hkd左右(如無記錯),咁樣方便d

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我坐PEACH 早機到關西機場,打算第一站去OUTLET, 請問我應該放行李係機場先去OUTLET,定帶埋行李去? 之後我要出返市區天王寺

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至