家庭理財

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題!

大宅

回覆:有冇人join過\\\"穩定料\\\"之類嘅網頁, 買馬買波賺錢呀

因為人到中年失業, 老公又周轉不靈, 股票又蝕, 想賺錢幫補家庭開支。

大宅

咁易赢,人哋發左達啦,諗下D錢點洗好過啦,仲會嘥呢D時間咩

大宅

我唔信賭錢會發達,佢地反而收會員費收到發達

複式洋房

又失業又蝕錢就更應該小心用錢,唔好諗住賭錢啦,穩穩陣陣搵份工,唔好做令自己更陷困境既事了。我相信困境是一時,努力捱過左就會好。

大宅

回覆樓主:

一定呃人,如果得,網頁主人發咗啦

呢個應該係廣告帖

大宅

回覆樓主:

一定呃人,如果得,網頁主人發咗啦

呢個應該係廣告帖

侯爵府

如果你有睇過跑馬, 又或者賭過馬, 你都應該會覺得14 隻馬中3隻都係超級難......如果咁易中, D 講馬佬一早退左休, 3T 就唔會派咁多錢

大宅

引用:又失業又蝕錢就更應該小心用錢,唔好諗住賭

原帖由 amiicm 於 16-05-05 發表
又失業又蝕錢就更應該小心用錢,唔好諗住賭錢啦,穩穩陣陣搵份工,唔好做令自己更陷困境既事了。我相信困境 ...
係嘅! 我whatsapp問過, 入門收費$5000~$9000不等, 仲要係每個季度收取。我都覺得, 冇咁著數教你鸁錢, 冇join。

大宅

回覆:有冇人join過\\\"穩定料\\\"之類嘅網頁, 買馬買波賺錢呀

我見朋友讚上述網頁, 又成日show嬴馬戰績。自己真係唔識, 六合彩只係間中買。好彩問吓大家意見, 我會繼續努力搵工, 屋企盡量開源節流, 渡過眼前嘅困境。

男爵府

熱血勳章 王國教室勳章 最關心BB問題熱投勳章

千萬唔好去....唔好信....

願者俾錢入會....賭海無涯.....長賭必輸.....

大宅

WinnieP 發表於 16-5-5 14:50
我見朋友讚上述網頁, 又成日show嬴馬戰績。自己真係唔識, 六合彩只係間中買。好彩問吓大家意見, 我會繼續努 ...
你想要贏錢的票, 我用PHOTOSHOP, 可做到中今期1億六合彩都得, 老千搭雞棚引人落搭, 好多方法, 包括配合演出, 和老千擁有共同利益關係的戲子

別墅

你見佢啲會員share出嚟閒閒地嬴十幾廿萬, 如果佢個個賽馬日淨係用自己寫出嚟啲貼士買, 咁咪個個月搵成百萬, 仲駛咩用咁既方法教埋你地一齊賺? 賭海無涯, 唔好信呢啲, 害死人架!

大宅

引用:千萬唔好去....唔好信....願者俾錢入會....

原帖由 aralebaby 於 16-05-05 發表
千萬唔好去....唔好信....

願者俾錢入會....賭海無涯.....長賭必輸.....
收到! 人在窮途時, 就會諗歪去搵快錢, 我又唔敢問朋友, 所以上來睇吓大家點睇哩d網頁, fb實在有太多…...

我會腳踏實地, 唔會大嗱嗱比幾千蚊入會, thanks!

大宅

引用:你見佢啲會員share出嚟閒閒地嬴十幾廿萬,

原帖由 mandychoimw 於 16-05-05 發表
你見佢啲會員share出嚟閒閒地嬴十幾廿萬, 如果佢個個賽馬日淨係用自己寫出嚟啲貼士買, 咁咪個個月搵成百萬, ...
就係囉! 今日有哩d網頁share會員戰績, 一個月內, 戶口由幾千蚊, 買波買馬暴升到擁有70萬……

個人覺得太誇張喇!

別墅

回覆:有冇人join過\\\"穩定料\\\"之類嘅網頁, 買馬買波賺錢呀?

我有個朋友join左個 賽馬貼士
每場比5只馬 好少3只出哂 有時一只都吾入腳。

夜馬多數比熱門 吾洗入會自己睇都識貼既熱馬

如果還有遺憾 又怎麼樣呢  
傷了痛了懂了 就能好了嗎  
曾經依靠彼此的肩膀  
如今各自在人海流浪  
逃不開 愛越深越互相傷害  
越深的依賴 越多的空白  
該怎麼去愛  
如果還有遺憾 是分手那天  
奔騰的眼淚 都停不下來  
若那一刻重來 我不哭  
讓他知道我可以很好.....

大宅

回覆樓主:

財不入急門

大宅

引用:我有個朋友join左個 賽馬貼士 每場比5只馬

原帖由 hohomimi 於 16-05-05 發表
我有個朋友join左個 賽馬貼士
每場比5只馬 好少3只出哂 有時一只都吾入腳。
OIC!

大宅

引用:財不入急門

原帖由 hkppman 於 16-05-06 發表
財不入急門
收到, 越急越會輸錢, 泥足深陷!

大宅

WinnieP 發表於 16-5-6 10:35
收到, 越急越會輸錢, 泥足深陷!

咁就Goodboyboy

首頁

尾頁

跳至