自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

大家共事15年....唔知咩原因傾唔到計.....大家冇兩句....除公事外...我放產假你唔鈡意接手我D野,我明白,我亦不希望你沾手但我冇話事杈......老細亦明知大家有心病都要咁家排都算

但你却和別人說...我放產假很不負責任....無事應該早D返正
小姐!!!!我使唔使生完即刻企工呀 成日將自己係基督徒掛係口边....但竟然口中說出這不負責任的說話!!!
全公司D人都怕左你架la....仲不滿???

sorry...容我說句黑心話....我有既係家庭....有幸福
你有嗎?請檢討一下自己吧

發洩完畢....如有得罪....請見諒
不要對号入座呀

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

發洩咗就好喇!
唔駛嬲~ 你又唔係同佢打工, 理得佢c! 問心無愧就算~

大宅

好媽媽勳章

嘻嘻, 唔好咁嬲啦, 每間公司都有類似咁既人, 我以前公司個所謂阿姐又咪咁, 不過我原諒佢架, D無家庭, 無情人, 從未拍過拖既人性格係古怪D既啦.

子爵府

嘩! 咁都得??

咁斤斤計較, 要你同佢共事 15 年, 難為左你就真

禁止訪問

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

有得佢做獨孤精喇.......

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

成日將自己係基督徒掛係口边

i hate these people so much!
christian. SO WHAT?!
it's just a title they always abuse.
fake people. fake attitude.

伯爵府

好媽媽勳章

原文章由 gion 於 08-10-14 16:34 發表
成日將自己係基督徒掛係口边

i hate these people so much!
christian. SO WHAT?!
it's just a title they always abuse.
fake people. fake attitude.

好個d 咪真真正正既基督徒. 成日立壞心長個d 更本無資格做基督徒

子爵府

哈哈~ 我舊公司都係有d 所謂教徒, 做a/c 既, 40幾歲人未拍過拖, 性格古怪, 佢話啱, 你唔好話錯, 唔係勁黑面, 個人超炆塞! 你唸下佢個人唔係咁都唔會未拍過拖啦!
你大方d 原諒佢啦, 佢無仔女, 未生過, 點會明白你呀!
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

禁止發言

侯爵府

好媽媽勳章

唔係話我話, 間間公司都實有d甘既人, 仲要 always 係做 a/c既, 好似我公司個3個a/c 話自己係鐵3角 連老細都買佢地怕, 自己友一有事就即出黎幫拖, 話只手有事 連續幾個week 可以早成個中走 又唔晒請假, 晏返又得, 仲即刻換個靚mon, 我地呢d 個mon 克到眼都睇到盲埋 都費時采你, 仲要達你要問個老細先, 佢條靚換mon時 我就唔信佢有問個老細啦, 佢地幾個當正自己係老細, 返黎就講股票, 有boss係樹先扮勤力, 其餘時間就出黎巡黎巡去, 睇下你班友做乜, 見到老細就 早晨前早晨后, 好似懶有禮貌甘, 個下先勁乞人憎, 頂佢唔順, 衰到有個坐正我對面 我冇同佢講野成年lu, 互當透明, 佢最好了我先, 橫樹我都想唔勞, 我實爆晒佢地d衰野出黎先走ar:;pppp: :;pppp: :;pppp:
原文章由 yenho 於 08-10-14 16:38 發表
哈哈~ 我舊公司都係有d 所謂教徒, 做a/c 既, 40幾歲人未拍過拖, 性格古怪, 佢話啱, 你唔好話錯, 唔係勁黑面, 個人超炆塞! 你唸下佢個人唔係咁都唔會未拍過拖啦!
你大方d 原諒佢啦, 佢無仔女, 未生過, 點會明白你呀! ...

男爵府

D未結婚ka女人真係好煩ka(35yrs以上),仲要未拍過拖,仲煩,性格又古古怪怪.....不是正常人思想。

*如有得罪,請見諒*

珍珠宮

原文章由 kkf2210 於 08-10-14 17:01 發表
D未結婚ka女人真係好煩ka(35yrs以上),仲要未拍過拖,仲煩,性格又古古怪怪.....不是正常人思想。

*如有得罪,請見諒*

agree~~ that's why they usually go to church....
otherwise , they dont even have 'friends'

男爵府

各位我呢位同事唔係第一次不負責任去放產假....之前仲當住我面講過.不過我冇理佢.
我地公司係唔会炒人架,,,,除非自己唔做jar,,,,老細亦講明佢不能界入同事之間既鬧爭中
我未放完產假但昨天也回去做少少野.....老細捉我入房講:佢話哂都幫左你....禮貌上都要同佢講返聲唔該....呢個我接受
唔知係咪人大左...我真係唔想大家既關係咁惡劣...我最少耍捱多3年才脫離魔掌
今日買左份禮物比佢....話哂都叫幫過我....我好大方架!係佢小氣咋:tongue:

首頁

尾頁

跳至