自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

The warehouse sale for Halloween & Princess costume is out again this year. They have a lot of Disney princess dresses but it is in TSL this time, C1 MTR ext. Open from Mon to Sat 1:pm to 8:30pm Sun 3-7pm.
You can ring up for details. My friend just brought a Cinderella dress today.

[ 本文章最後由 hazelle 於 08-10-15 16:22 編輯 ]

水晶宮

有冇岩大人既 halloween constume ~~
你朋友買的 cinderella dress 幾多錢~

any address ?

thank you

別墅

九龍尖沙咀
彌敦道36號(next to 重慶大廈)
重慶站 2樓 店舖#259(找到了E1 row後行到E3 turn right 便看到了)(尖沙咀地鐵站 C1 出口)

時間:
10 月 10 日 至 28 日
星期一至六 1pm - 8:30pm
星期日 3pm - 7pm

My friend eventually brought 4 princess dresses, cinderella, Bell, Aura and Snowwhite with 2 rapes. She told me the snowwhite is the one in boxset and cost around $80 for the set.
I am not sure if they have for adult. You may want to ring up for details.

伯爵府

都有大人的, cinderella 60起

原文章由 thunder_bunny 於 08-10-14 16:26 發表
有冇岩大人既 halloween constume ~~
你朋友買的 cinderella dress 幾多錢~

any address ?

thank you

星期五是無飯主婦日

大宅

我今日去過, 重有好多公主裙, 有d有埋配件, 2-6yrs 都有, 再大d比較少.

白雪重係$60, 買一送一, 佢講笑話有某人扮過白雪走去錫人後就冇人買 了, 搞到要大減價.

男爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

咁有無 1 歲以下的呢??
Thanks

水晶宮

Sat. 同阿女去睇下先~~
thanks

複式洋房

Any halloween costumes for boys (e.g. 2.5 yrs old)?

別墅

Mr. Leung said he is going to get more costumes for boys today. They should have it very soon.

大宅

大宅

我作天都去了,有公主圖案的不是太多,但都有好多紗裙款.
仲有d造型款,跳跳虎,猴子,不過係厚料岩x,mas多d.
佢仲有d一盒盒的,有晒全套3同埋配合造型的玩具,不過得男仔款.
最後我買了兩條裙(係brabie天鵝湖系列,所餘無幾),同埋一套海盜3,老闆好好人,仲送左d面具比我!

p.s.果度真係好難搵,一定要記住shop no.,去到問食蕉!
原文章由 EDGAR2000 於 08-10-15 18:04 發表
[img align=right]C:\Documents and Settings\pangpang\My Documents\My Pictures\2004-02-19, BB[/img]

禁止訪問

大宅

海盜3-----$80,我個仔5歲,件3岩,條褲太長,要自己改裝!
唔多覺有彊屍3喎!
原文章由 堯堯豬媽 於 08-10-17 17:45 發表

請問海盜衫幾錢???for幾多歲???
有無中國彊屍衫???
[img align=right]C:\Documents and Settings\pangpang\My Documents\My Pictures\2004-02-19, BB[/img]

伯爵府

Any phone number?

原文章由 hazelle 於 08-10-14 16:17 發表
The warehouse sale for Halloween & Princess costume is out again this year. They have a lot of Disney princess dresses but it is in TSL this time, C1 MTR ext. Open from Mon to Sat 1:pm to 8:30pm Sun 3 ...

大宅

原文章由 sunflower 於 08-10-17 17:30 發表
佢仲有d一盒盒的,有晒全套3同埋配合造型的玩具,不過得男仔款.
最後我買了兩條裙(係brabie天鵝湖系列,所餘無幾),同埋一套海盜3,老闆好好 ...

0512-------  小林---------  BOY

男爵府

我fri收工去時都買得7788咁, d款好似無以前咁靚, 定係靚嗰d俾人一早買晒???

買左一條halloween 吊帶裙俾個囡, 連埋帽$40, 好抵...擒日仲即刻著左添!
一條無鋼紗既auroma裙, 呢條貴好多, 因好新淨仲係keep係袋既, $90
一條有鋼紗既snowwhite, 好靚, 應該同trendyxxx同款, $80(box set係無鋼紗架!但有d頭飾咁lor!) snowwhite仲有好多條, 5-6歲size, 大家可以去睇睇! 查實亞囡前年都係佢地度買左條box set snowwhite, 3歲size, 家下唔啱著, 見平就買多條....

其實有條 mermaid都幾靚, 但真係唔買咁多la, 都著唔晒(以前買落既仲有belle, cinderalla, twinklebell, alice等)

個老板娘好好人, 我留左電話, 想要條鋼紗auroma, 佢話next wed會返多一批公主裙, 返左call我...

so 大家到時又去睇下la!

原文章由 sunflower 於 08-10-17 17:30 發表
最後我買了兩條裙(係brabie天鵝湖系列,所餘無幾),同埋一套海盜3,老闆好好 ...

[ 本文章最後由 meowross 於 08-10-19 12:20 編輯 ]

侯爵府

我去左啦. 百幾蚊買左3條, (因為唔知阿囡中意咩, 又唔係好清楚個size,
倨鋪真係好好好細, 但係款多. 我之前搵哂太原街同 Toysrus, 都好似係哩到多d款. 但係好多都係1/2條既 sample. 搵唔搵到就要係luck羅.
加多句, 老闆好好人又好攪笑. 而且話會日日羅貨, (我去果日就有2個紅白藍), 希望大家都搵到d野啦.

首頁

尾頁

跳至