親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

因為帶住一個兩歲一個四歲,唔想日日食韓燒/ 辣野/ 打邊爐,所以打算搵間可煮食既酒店。

有無人試過呀?係咪都係去超市入貨?有咩好食的食材推介?

大宅

petitdevil 發表於 16-5-11 09:08
因為帶住一個兩歲一個四歲,唔想日日食韓燒/ 辣野/ 打邊爐,所以打算搵間可煮食既酒店。

有無人試過呀?係 ...

我住過新村的ever8, 房有mini kitchen, 有微波爐、鑊鏟、電磁爐等等,可以做簡單嘅煮食

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

好多供一家四口住既民宿都有得煮飯
我之前住新村, room in korea, monster guesthouse, wiz guesthouse, W House, casaville 都有廚房
弘大:swan guesthouse, nj residence, max guesthouse, color in seoul, sweet guesthouse
梨大:ever8, colors ehwa apartment
東大門:西方高爺, 乙支路高爺
首爾站:S. A. guesthouse

不過你小朋友細, 不建議住複式

男爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

有,一定要買佢地啲雞唔落鹽都好好食,自己有帶即食通心粉

子爵府

jutau 發表於 16-5-14 23:18
我之前住新村, room in korea, monster guesthouse, wiz guesthouse, W ...

How about 3 persons, pls recommend which is economical with kitchen?

子爵府

我之前住新村, room in korea, monster guesthouse, wiz guesthouse, W ...

請問有冇明洞乾淨企理民宿介紹? thx

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

首爾站:S. A. guesthouse
請問呢間得唔得? 每日有人清潔嗎?

首頁

尾頁

跳至