親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

新店開張啦, 請多多捧場!

繼續傾啦喂~~

男爵府

原文章由 GaryF 於 08-10-16 08:33 發表

繼續傾啦喂~~

恭喜新店開張 (雖然我仍然唔知part I 同 PART II 有咩唔同。 )

男爵府

上集講到.....

機位OK但酒店全部要WAITING,網上BOOK 又經貴( 4000RM 三晚!!)
訂又落左....點算??mouth:

男爵府

搞錯呀妳, 乜妳原來真係唔明架?!
其實Part I & Part II 係無咩唔同, 不過係Part I既post過左2000啦, 一個topic唔可以太多post架, 所以要開過個新topic囉, 明未?

原文章由 oldbean 於 08-10-16 08:37 發表

恭喜新店開張 (雖然我仍然唔知part I 同 PART II 有咩唔同。 )

男爵府

依家妳唯有等... 落左訂啦嘛!
不過妳未答我Part I既問題呀! 點解當時佢地未cfm酒店房就已經收妳訂架? 妳買package架嘛, 應該要sure酒店同機位都有先收妳訂?!

原文章由 oldbean 於 08-10-16 08:39 發表
機位OK但酒店全部要WAITING,網上BOOK 又經貴( 4000RM 三晚!!)
訂又落左....點算??mouth:

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

恭喜!恭喜!

原文章由 GaryF 於 08-10-16 08:33 發表

繼續傾啦喂~~

男爵府

原文章由 GaryF 於 08-10-16 08:57 發表
依家妳唯有等... 落左訂啦嘛!
不過妳未答我Part I既問題呀! 點解當時佢地未cfm酒店房就已經收妳訂架? 妳買package架嘛, 應該要sure酒店同機位都有先收妳訂?!

...

佢地係要先落訂才跟confirm 酒店,你地d package 唔同?
(不過補充一句,佢地話如果confrim 唔到酒店可以全退款,不過咁都掃興啦 )

[ 本文章最後由 oldbean 於 08-10-16 09:21 編輯 ]

男爵府

繼續傾啦喂~~

你好盡責! 我未返到公司你已經新店開張

男爵府

原文章由 JChan 於 08-10-16 08:58 發表
恭喜!恭喜!

你講多兩句啦, 衰鬼! 決定左未呀, 沙巴 or 宿霧?

男爵府

原文章由 GaryF 於 08-10-16 08:55 發表
搞錯呀妳, 乜妳原來真係唔明架?!
其實Part I & Part II 係無咩唔同, 不過係Part I既post過左2000啦, 一個topic唔可以太多post架, 所以要開過個新topic囉, 明未?

...

原來係驚去到三千攞你命...

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

呢句我都想講好耐, 好鬼惜字如金
原文章由 KristyMum 於 08-10-16 09:18 發表

你講多兩句啦, 衰鬼! 決定左未呀, 沙巴 or 宿霧?

男爵府

繼續傾啦喂~~

仲有呀樓主, 你仲未加 part I 和暑假沙巴條LINK, 因住亞邊個邊個出來炳喎

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

喂..我諗係你間agent唔夠power or 唔夠出價去拎房所以話waiting囉...退錢...邊個話比佢地退ga...要佢c都要c3晚房出黎呀...wait..wait到幾時呀...wait到你再book唔到先退呀... 到時唔止退呀...仲要賠埋你請晒假又出唔到trip ge損失呀

機位就無問題,agent話酒店d房好似比人hold 哂,叫我比多幾間佢試。不過我直接打去問 magella 佢話有房,但三晚要成 4000rm!!

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你講果個邊個又係邊個丫
原文章由 KristyMum 於 08-10-16 09:24 發表

仲有呀樓主, 你仲未加 part I 和暑假沙巴條LINK, 因住亞邊個邊個出來炳喎

侯爵府

講得好啱丫, 一係限佢兩日內要confirm到, 唔係就即刻退錢, 咁都仲有時間揾過第二間agent book, 聖誕呢d超級旺季, 如果而家都唔夠power攞到房, 唔通遲d就會有
原文章由 portiabb 於 08-10-16 09:35 發表
喂..我諗係你間agent唔夠power or 唔夠出價去拎房所以話waiting囉...退錢...邊個話比佢地退ga...要佢c都要c3晚房出黎呀...wait..wait到幾時呀...wait到你再book唔到先退呀... 到時唔止退 ...

男爵府

原文章由 portiabb 於 08-10-16 09:35 發表
喂..我諗係你間agent唔夠power or 唔夠出價去拎房所以話waiting囉...退錢...邊個話比佢地退ga...要佢c都要c3晚房出黎呀...wait..wait到幾時呀...wait到你再book唔到先退呀... 到時唔止退 ...

咁等到十點佢地開工我就

男爵府

原文章由 lestat 於 08-10-16 09:44 發表
講得好啱丫, 一係限佢兩日內要confirm到, 唔係就即刻退錢, 咁都仲有時間揾過第二間agent book, 聖誕呢d超級旺季, 如果而家都唔夠power攞到房, 唔通遲d就會有
...

你地有冇d有power 既 agent pm 比我,等我可以即刻行動。

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原文章由 KristyMum 於 08-10-16 09:24 發表

等我呢個 office girl 整啦

>>暑期去沙巴自由行<<

>>無時無刻~再戰沙巴<<

[ 本文章最後由 smypig 於 08-10-16 10:12 編輯 ]

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

呢間我訂開...夠大間...不過我個fd放緊產假...westminster→http://www.westminstertravel.com/hkwtl/eng/Mainpage/main.php

garyf訂過...好似有mami都thru過佢地...富聯→http://www.amextravel.com.hk/

你e+都試下問左先...問野唔駛pay麻...如果佢地confirm到就即刻去退番之前果d啦...不過分分鐘你去迫下你果間話退錢...可以佢地先會做野
原文章由 oldbean 於 08-10-16 09:47 發表

你地有冇d有power 既 agent pm 比我,等我可以即刻行動。

大宅

返黎一睇, 已經有18個POST, 真係追唔切!

想問你地係HK搵AGENT BOOK HOTEL平D or 沙巴AGENT/ 直接係HOTEL BOOK平D??

原文章由 portiabb 於 08-10-16 10:35 發表
呢間我訂開...夠大間...不過我個fd放緊產假...westminster→http://www.westminstertravel.com/hkwtl/eng/Mainpage/main.php

garyf訂過...好似有mami都thru過佢地...富聯→http://www.amextravel.com.hk/

你e+都 ...

首頁

尾頁

跳至