自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

熱血勳章

見啲有$女明星 或者身邊有$女性朋友 例如醫生嘅老婆
無論生左2個 3個 4個 定5個小朋友 都係一樣咁fit 咁正 咁靚
仲要係全職媽媽 自己照顧頭家 無工人都唔變黃面婆 見親都靚到咩咁
難道真係有$就得?
究竟係有咩法寶 依頭生完 2個月已經回復原狀 定係天生麗質?
真係好好奇 哈哈!
我自己係在職媽媽 都要一腳踢照顧屋企同個仔 都好驚自己走樣 變黃面婆 俾老公嫌棄 趁依家仲ok要開始做啲嘢
我不嬲唔鍾意shopping扮靚無化妝 崇尚自然
依家有保持心境開朗 多飲水 少食煎炸唔健康食物
每日做10分鐘鄭多燕 隔日食粒善存
好間唔中先去做一次facial 蒸腳 全身通淋巴
盡量一日瞓到6至7小時
大家可以分享下點樣keep下嗎?

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:見啲有$女明星+或者身邊有$女性朋友+例如

水晶宮

都係心境開朗、凡事睇開啲、唔駛憂柴憂米、早睡早起做運動、均衡飲食咁啦。

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

瞓咁少?

通常醫生,有$太太本身係靚女。有錢再做少少醫美,比幾萬做機,一定靚D。

禁止訪問

回覆:maggieddie 的帖子

大宅

熱血勳章

引用:Quote:原帖由+maggieddie+於+16-05-15+發表

原帖由 talkative 於 16-05-15 發表
當你對自己有要求,你就應該唔會太差
我諗都要迫自己去做下焗油同highlight 精神啲 我好懶去攪依啲花好多時間嘅嘢 寧願陪阿仔

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+talkative+於+16-05-15+發表

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我認為每日有一定嘅帶氧運動,係可以保持身

侯爵府

maggieddie 發表於 16-5-15 22:30
見啲有$女明星 或者身邊有$女性朋友 例如醫生嘅老婆
無論生左2個 3個 4個 定5個小朋友 都係一樣咁fit 咁 ...

“無論生左2個 3個 4個 定5個小朋友 都係一樣咁fit 咁正 咁靚
仲要係全職媽媽 自己照顧頭家 無工人都唔變黃面婆 見親都靚到咩咁“
你講呢d應該唔係同一個人呱?

大宅

畀面勳章

我覺得最緊要做運動同唔好俾自己太肥,個人瘦你自然會買啲FASHION啲既衫,自自然然你會搞下個頭,化下淡粧咁,咁樣已經幾OK~

侯爵府

回覆:究竟點先可以keep住靚fit正?

最基本生完唔好俾自己肥。。之後一直唔好肥。。個樣唔會太走樣。。。日常生活,防曬保養做足。。老極都有個譜。。同埋真係唔好信咩天然天生麗質呢D花話。。點都要錫自己。愛自己。。

大宅

熱血勳章

引用:瞓咁少?通常醫生,有$太太本身係靚女。有

原帖由 vet 於 16-05-15 發表
瞓咁少?

通常醫生,有$太太本身係靚女。有錢再做少少醫美,比幾萬做機,一定靚D。
係 通常11點半至6點半左右 夜晚攪掂阿仔先有私人空間 阿仔又早返學

珍珠宮

回覆:究竟點先可以keep住靚fit正?

有錢當然可以多d途徑keep
但我又覺得唔有錢都一樣可以keep,如果話自己唔扮靚嘅,咁其實都同有無錢無關係啦。
我公司99%嘅女同事都無化妝,理由咪係鍾意自然呀,唔需要呀,老公唔介意等等嘅理由囉。
但試問有邊個男人唔喜歡拖住一個亮麗嘅老婆呢!
靚fit正,係要內外兼備嘅。
無時無刻都吸收新事物,潮流可以唔跟,但一定要知。

seaseafamily    發表於 16-5-16 10:44
mimorjai    發表於 16-5-15 23:16

大宅

熱血勳章

引用:Quote:maggieddie+發表於+16-5-15+22:30+見

原帖由 SmileFoReVeR 於 16-05-15 發表
“無論生左2個 3個 4個 定5個小朋友 都係一樣咁fit 咁正 咁靚
仲要係全職媽媽 自己照顧頭家 無工人都唔變 ...
同一個人 而且我又唔止一個朋友係咁 都可以keep住靚fit正

大宅

熱血勳章

引用:有錢當然可以多d途徑keep但我又覺得唔有錢

原帖由 lovelykitty 於 16-05-15 發表
但我又覺得唔有錢都一樣可以keep,如果話自己唔扮靚嘅,咁其實都同有無錢無關係啦 ...
你啱

公爵府

回覆樓主:

其實BK有個人辦喎,求佢分享下仲實際。

珍珠宮

女人都是執好D眼耳口鼻好D,男人口不對心

侯爵府

lovelykitty 發表於 16-5-15 23:13
但我又覺得唔有錢都一樣可以keep,如果話自己唔扮靚嘅,咁其實都同有無錢無關係啦 ...

同意
唔打扮,男人唔出聲,唔代表佢地唔鍾意靚嘅嘢

侯爵府

心態好緊要, 千其唔好俾自己懶, 對自己有D要求

首頁
12345...7

尾頁

跳至