跳至

首頁

尾頁

洋房

HELLO..各位爸爸DADA媽媽MIMI
咁快就到左一年啦...做左一年爸爸媽媽有咩感覺呢?
藉著各位既小寶貝生日..不如一起搞一個生日PARTY啦..
我見到其他媽媽搞個D滿左..我又無得JOIN埋一份..
但係又好想同人一起SHARE同慶祝..話哂一起慶祝熱鬧D
又開心D..我個囡囡又可以識多D新朋友..睇下大家有無興趣

日期會在12月14日
地點: BRAVO KIDS LAND
(http://www.bravokidsland.com.hk/partyroom.php)

預計費用: 成人$100 小童(3歲以上)$40 BB: FREE
屇時有多項親子遊戲..希望大家有一個難忘的BB生日

(此活動為私人派對, 有關活動望有義工媽媽一起協助)
(活動後有支出報告, 保證不會有任何利益沖突)

有興趣請PM我...OR SEND EMAIL 比我..
[email protected]

謝謝各位支持...名額有限...

請各媽媽留下以下資料

姓名 日期 人數
KATHY 14/12 2A + 1B

洋房

SORRY..打錯野..應該係咁

姓名 人數 電郵
KATHY 2A1B [email protected]

tks everyone

洋房

push push push

別墅

book 左14號呀? 場地ok...好多人都join左首個party, 如改第日就可能會多d人join

wellcome to 家銳仔成長日記

http://hk.myblog.yahoo.com/bingo-louis123

男爵府

係呀...
如果改第二日可能真係會多d人join架......

大宅

姓名 人數 電郵
kok ching 2A1B [email protected]

洋房

姓名 人數 電郵
kok ching 2A1B [email protected]
Sarah 2A1B [email protected]

首頁

尾頁

跳至
熱門主題