美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

揾咗HIFU資料好耐, 有次咁啱睇雜誌睇到Winnxx Lxxng HIFU介紹, 有哂前後對比圖, 即刻比佢燒著咗.......
除咗問佢介紹果間之外, 我仲周圍揾下有無同機款第二間比較下, 因為我問佢幾錢, 佢話第二代眼同頸$4900, 面就$5800, 唔肯講幾多發, 幾日後再問就話啱啱出咗第三代, 面$16800半價, 又係唔講幾多發
揾咗好幾個月, 又問下網上用家, 終於揾到間同機款, 明碼實價, 雖然係試做價, 但係佢講明打足500發, 咁見係第三代, 有4個頭打, 所以約咗今日去打~

(就係呢部, 今日打第三代, 打4個頭, $8XXX, 佢話3個頭就$5XXX, 都係500線)

去美容院勁驚比人係咁SELL, 或者係網上打手, 介紹去做但係無效, 所以今次我都有小小驚, 不過諗住同一部機應該唔差太遠, 所以都去馬~

去到好彩無點SELL, 只係話做一次即時有效, 不過一個月後先開始明顯, 想KEEP得耐就兩個月做多次, total 3次就OK, 可以KEEP到兩年~

首先搽GEL, 之後開始做, 一做塊臉勁淵痛, 我本身有大細臉, 所以重點幫我打大D果邊臉, TOTAL打咗一個鐘左右就full mask, 到而家成8-9個鐘, 臉都仲係好淵

(左邊係今朝出門前影, 右邊係啱啱影, 臉係細咗, 下巴尖咗, 絶對純分享無修圖, 一個月後明顯d再影比大家睇)

大家唔好留pm字眼, 我真係純分享, 唔想比人封post, 有咩可以自己pm我的, 因為我以前揾hifu都揾咗好耐, 想留返個post比之後d jm睇, 謝謝大家~

男爵府

都唔錯啊!多謝分享

侯爵府

睛靈勳章

回覆:sytckm 的帖子

ulthera?

公爵府

Wishsss 發表於 16-5-26 02:25
ulthera?
應該係? 做咗上圖果部機~

珍珠宮

可否PM 資料比我,我想做!

大宅

引用:揾咗HIFU資料好耐, 有次咁啱睇雜誌睇到Winn

原帖由 sytckm 於 16-05-26 發表
揾咗HIFU資料好耐, 有次咁啱睇雜誌睇到Winnxx Lxxng HIFU介紹, 有哂前後對比圖, 即刻比佢燒著咗.. ...
唔懷疑hifu即時的效果,last 幾耐先係重點。。等分享。

侯爵府

塊面明顯緊致左!樓主記得返嚟再分享效果啊

禁止訪問

珍珠宮

Push

大宅

引用:揾咗HIFU資料好耐,+有次咁啱睇雜誌睇到Winn

原帖由 sytckm 於 16-05-26 發表
揾咗HIFU資料好耐, 有次咁啱睇雜誌睇到Winnxx Lxxng HIFU介紹, 有哂前後對比圖, 即刻比佢燒著咗.. ...
係 想試好耐 但好多都唔答幾多發 ..
又有一間話1個月任打 完全呃人 我好怕hard sell, 如果有用又好 我自動會獻身

大宅

多謝分享

別墅

sytckm 發表於 16-5-26 00:33
Please PM information to me , thanks.

公爵府

netbb 發表於 16-5-26 00:47
都唔錯啊!多謝分享

公爵府

鰻魚仔 發表於 16-5-26 09:15
唔懷疑hifu即時的效果,last 幾耐先係重點。。等分享。

會keep住影比大家睇的,希望有效啦

公爵府

nyfng 發表於 16-5-26 10:17
塊面明顯緊致左!樓主記得返嚟再分享效果啊

一定,因為我都揾咗好耐資料

伯爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請問你做了幾多$?

禁止訪問

公爵府

destiny0415 發表於 16-5-26 11:46
所以如果做3次要幾錢啊?

我未問呀,因為佢話一個月後有效先再揾佢都ok.

伯爵府

我都想知可以last 幾耐,同埋痛唔痛,頂得順嗎?

公爵府

SiuBok 發表於 16-5-26 14:25
係 想試好耐 但好多都唔答幾多發 ..
又有一間話1個月任打 完全呃人 我好怕hard sell, 如果有用又好 我自動 ...

一個月任打
應該唔係真機⋯我打呢部可以打一次,或打最好三次,打完要搽防曬。

首頁

尾頁

跳至