夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

你覺得老公個樣衰唔衰?

如題
我就覺得幾

複式洋房

Re: 你覺得老公個樣衰唔衰?

咁都得,
如果覺得老公個樣衰,
咁你又嫁比佢,真係唔明白喎

水晶宮

畀面勳章

下??又會有人嫁個自己覺得樣衰既老公既?? ?-(
唔通情人眼裡出西施都有例外?

男爵府

係law~情人眼裡出西施

除非你唔願意嫁比你老公o者, 如果唔係點會o甘諗嫁 ?-( ?-( ?-( :mrgreen:

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

坦白講我以前覺得佢好樣衰(男豬扒), 但佢一直對好好, 現在對左十來年, 就覺佢(月)來(月)順眼,還有朋友話佢靚仔. 你地信嗎??

大宅

雖然開始有肚腩及髮線問題,但係我覺得佢同我初初識佢一樣咁好樣。besides,bb鍾意拍daddy個肚腩,玩得好開心呀。
laughin' to keep from cryin'

複式洋房

識佢時,覺得佢唔係咁好樣........但咁多年之後又好似越黎越好様wo...........................因為近視加深o左ma

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

複式洋房

正到痺啦簡直

男爵府

畀面勳章

超超超靚仔

男爵府

佢激嬲我果陣會覺得佢勁樣衰囉, 平時無事無幹咪ok囉

子爵府

:mrgreen: 你呢句講得好!完全同意!!!
monalam 寫道:

大宅

我都係咁話呀
monalam 寫道:
[img align=left]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/02/18/161709.gif[/img]

大宅

哈哈 ! 我都好同意。 :mrgreen: :mrgreen:

男爵府

好媽媽勳章

handsome wow.....my friends also say my hubby so handsome, but if i angry with him, i think he is so ugly too....
"彤豬b"愛"彤豬媽" "彤豬爸"愛"彤豬媽" :-) :-) :pint: :pint: :-)[img align=left]C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Pictures\carton[/img]

民房

His look is OK, his skin is very good, fair in color and very smooth, better than a lot of woman.

大宅

嗌交時超樣衰,唔嗌交開心時都幾正嫁

大宅

I always say to him 'You are not handsome, but very smart!'

大宅

老公細個時被哥哥打"咩"左牙較而攪到塊面形都有"咩咩地",但係我心目中覺得佢係最靚仔的~~~~~!!!!!!!! :lol:

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

唔樣衰,都幾靚仔架!要對成世搵個自己都覺樣衰的咪好難為自己?!

首頁
12345...6

尾頁

跳至