美容扮靚

跳至

首頁
12345...14

尾頁

大宅

話說剪完中長髮,日日用我個VS夾夾內彎,夾完有d乾。有日我同事帶左Amika夾返公司,用完頭髮幾令身,望落一d都唔乾,諗住長遠用無咁傷髮,又有永久保用,所以忍痛買左呢set野

vluvbeauty    發表於 17-8-14 00:22
babymama07    發表於 16-8-11 16:16

大宅

How much ?? 請問仲有咩款色呢?我考慮緊amika定ghd

大宅

reneeechuu 發表於 16-6-5 18:21
How much ?? 請問仲有咩款色呢?我考慮緊amika定ghd

呢set$3960。我都係ghd同佢揀,兩款夾都喺counter試過,好似差不多。揀Amika因為佢有永久保養,ghd得兩年

大宅

thx!我睇左好耐都未捨得買同埋又想等下amika會唔會出d我中意嘅圖案

大宅

reneeechuu 發表於 16-6-5 19:06
thx!我睇左好耐都未捨得買同埋又想等下amika會唔會出d我中意嘅圖案
...

如果會keep住用,不如早d買,呢把夾越黎越貴,早買早享受呀麻

伯爵府

回覆:忍痛買左Amika

好貴呀

為了二小豬三小豬做了全職奴婢;好彩大豬生生性性^^

大宅

珠豬媽 發表於 16-6-5 19:14
好貴呀

其實我都覺得貴,不過你知啦,女人錢好易賺我諗住呢個月唔再買其他野架啦

子爵府

回覆樓主:

我都買左,但唔係好識用!自己好難整!

男爵府

早買早享受

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:我都買左,但唔係好識用!自己好難整!

原帖由 jy0022 於 16-06-05 發表
我自己第一次用佢set頭(鬈曲髮),好掂,第二次已set唔到咁靚,我覺得係撞手神。

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

jy0022 發表於 16-6-5 20:21

去counter set個頭順便問下,咁貴唔用好㗰呀

男爵府

我之前日日夾, 後尾去做負離子啲頭髮炒晒, 髮型師話就算靚夾都係好傷頭髮. 而家冇再用個夾, 隔幾個月去做負離子算.

複式洋房

髮型師話低過200 度就唔傷wor . So far 我D頭髮好令,冇事。

別墅

唔算好痛,靚咪得囉,而且都唔貴,細夾又可以拎去旅行。
我買左 GHD。當時稔,去做負離子都千六,七,又唔係次次得,最多keep半年,仲要髮尾震,如果我年半唔做負離子,條數都係番度,咁就投資左喇。
家陣好好呀,想直又得曲又得。

大宅

Elsatang0716 發表於 16-6-6 12:49
髮型師話低過200 度就唔傷wor . So far 我D頭髮好令,冇事。

我用180度。sales話160-180係最好的

大宅

hitomi818 發表於 16-6-6 13:09
唔算好痛,靚咪得囉,而且都唔貴,細夾又可以拎去旅行。
我買左 GHD。當時稔,去做負離子都千六,七,又唔 ...

我又係9個月左右就要做負離子既,打算試下唔做得唔得,如果得就真係慳唔少

男爵府

畀面勳章

homa. 發表於 16-6-5 22:25
我之前日日夾, 後尾去做負離子啲頭髮炒晒, 髮型師話就算靚夾都係好傷頭髮. 而家冇再用個夾, 隔幾個月去做負 ...
我反而覺得夾完d頭髮係滑左喎!又唔覺好傷!

別墅

hellowife 發表於 16-6-6 15:14
我又係9個月左右就要做負離子既,打算試下唔做得唔得,如果得就真係慳唔少
...

但個人覺得濕度同頭髮質素好影響效果,另外唔好期望夾完好似間尺咁直(我就唔得,或者手勢未熟),但我天生曲,無咁散亂同整齊左就OK,鍾意又可以夾內彎呀咁。

大宅

我朋友代購買左支細,佢話平好多.佢398 加拿大版

大宅

Queenlady 發表於 16-6-6 15:54
我朋友代購買左支細,佢話平好多.佢398 加拿大版

咁真係平好多,細夾香港好似賣$1260

首頁
12345...14

尾頁

跳至