母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

本人已有 medela freestyle, 但壞壞地, 成日charge 唔到電
想買多一部機做 spare, 見大家都力讀 9+
想睇下可唔可以用得返medela 配件?
*因為要用medela 30mm 喇叭

子爵府

2019新春慶豚圓

lazyee520 發表於 16-6-15 11:52
本人已有 medela freestyle, 但壞壞地, 成日charge 唔到電
想睇下 ...

我用緊 spectra 加 medela 喇叭同樽,不過我唔知係唔係 free style...

大宅

請問你點駁呀,飛碟駁medela 管?

子爵府

2019新春慶豚圓

lala1989 發表於 16-6-16 13:00
請問你點駁呀,飛碟駁medela 管?

買呢啲駁。我用窄口medela 或pigeon 樽

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

回覆 Nbs 的帖子

我用medela PISA, 本身就係配呢set, 早2日試左配9+用, 真係ok 呀 thank you so much!!!

子爵府

2019新春慶豚圓

lala1989 發表於 16-6-21 11:00
回覆 Nbs 的帖子

我用medela PISA, 本身就係配呢set, 早2日試左配9+用, 真係ok 呀 thank you so much!!! ...

Ur welcome

別墅

lazyee520 發表於 16-6-15 11:52
想睇下 ...

唔可以的。freestyle 條喉唔同駁唔到的

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊