親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

飲食? 温泉樂園arm 唔arm..morning call 大約when 等等
thx

伯爵府

其實最重要係天氣開始凍, 我上次係11月中去, 已經好凍, 至於食方面有食韓國燒烤, 人参雞, 石頭飯同埋魚生我覺得唔岩甘細個小朋友, 樂園都ok, 重有morning call 好似有一日早d, 因去雪獄山, 其他都係7-8左右

原文章由 k66 於 08-10-24 13:20 發表
飲食? 温泉樂園arm 唔arm..morning call 大約when 等等
thx

子爵府

我都諗住11月帶囝囝去韓國
而家好多團都係零晨時分出發
好驚阿囝會好辛苦
你搵左邊間報未呀?
原文章由 k66 於 08-10-24 13:20 發表
thx

大宅

回覆 #2 pat614 的文章

pat614,

請問你上次去Korea是在香港唱錢or到Korea機塲才唱??

Thanks.

伯爵府

上年去過, 又是11月, 呀囝當時21個月,好玩呀,ok
星期五是無飯主婦日

男爵府

未揾呀..不過見有d 團係去feed 羊同chees diy...可能報個d 團..不過個d 都over 3k...所以考慮中.其實如果0晨同一早9點幾個d 機..我情願0晨啦..一早個d 又要一早出門口...仲辛苦...

原文章由 Jomei 於 08-10-24 15:42 發表
我都諗住11月帶囝囝去韓國
而家好多團都係零晨時分出發
好驚阿囝會好辛苦
你搵左邊間報未呀?

大宅

原文章由 k66 於 08-10-25 00:23 發表
未揾呀..不過見有d 團係去feed 羊同chees diy...可能報個d 團..不過個d 都over 3k...所以考慮中.其實如果0晨同一早9點幾個d 機..我情願0晨啦..一早個d 又要一早出門口...仲辛苦...

...

我都報左永x11月去韓國呀,又係0晨機,加埋所有雜費約$4000 1個大人,聽講果邊好凍,要買定羽絨呀
有時間按下面"個人網頁"睇下啦~^_^

伯爵府

Korea機塲才唱, 重好大舊, 你帶多個袋仔袋呀

原文章由 HinMami 於 08-10-24 16:00 發表
pat614,

請問你上次去Korea是在香港唱錢or到Korea機塲才唱??

Thanks.

男爵府

想請問你地報個d 團..個咇咇under 2 age..收你地幾$..問左新華..佢地收1160未計tax..乜唔係ticket 的10%??收1160咁貴..加埋tax 要2千

伯爵府

是正價10%

原文章由 k66 於 08-10-26 00:06 發表
想請問你地報個d 團..個咇咇under 2 age..收你地幾$..問左新華..佢地收1160未計tax..乜唔係ticket 的10%??收1160咁貴..加埋tax 要2千
星期五是無飯主婦日

首頁

尾頁

跳至