自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我覺得佢好叻,感動還感動,但照離婚,做得好

珍珠宮

佢喊因為在場D朋友賓客咁撐佢, 唔係因為比周生行為感動啫

陳莎莎    發表於 16-6-21 16:37

男爵府

洗米嫂好有性格
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

咩事?我唔知添!

珍珠宮

回覆樓主:

感動,原諒,接受,是完全不同的事呀。
無論如何,今次正室非常漂亮
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我覺得... 始終有感情..

當下感動同喊都好正常.

但感動過後.. 諗下件衰佬... 出面仲有件.Mandy.

點忍呢?

ic34    發表於 16-6-21 14:15

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我自己就覺得.. 洗米華... 唔會想離婚...

本身... 佢老婆幫佢打理頭家.. 頭頭是道.. 同屋企人關係又好..

生意上.. 又係.partner..

唔會想離婚...

撈徧邊個唔係三妻四妾..

Reema    發表於 16-6-21 14:41
ic34    發表於 16-6-21 14:17
tansyneko    發表於 16-6-21 14:14

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

感動還感動,想像下阿周生同件小三做過咩,個b點黎,生完一件又一件,就知道自己應該點做。
人地話正室旺夫,希望快快離婚後等周生無人旺住。

子爵府

我諗洗米嫂雖然依舊堅持離婚,但起碼都會比以前釋懷,感覺良好番少少

Chirley    發表於 16-6-21 14:35

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

sweeticandy 發表於 16-6-21 14:10
我自己就覺得.. 洗米華... 唔會想離婚...

本身... 佢老婆幫佢打理頭家.. 頭頭是道.. 同屋企人關係又好..
佢應該對大婆有感情的,只係果隻小3又姣姣甘點忍呀
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

ilovebb88 發表於 16-6-21 13:07
我覺得佢好叻,感動還感動,但照離婚,做得好
我係佢,同呢個人同場出現都唔想!仲要覧埋黎,真係想一把星過去。
不過可能佢唔想做馬騮戲比人睇,應該有苦自己知。

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

個難忍想開餐就攬住你

子爵府

洗先生話周太只有一個, 唔驚Mandy嬲嬲豬咩 ?

公爵府

bopui0607 發表於 16-6-21 14:28

生左兩件,嬲嬲豬都走唔甩啦,夠膽發爛渣就關水喉

子爵府

開心吸收勳章

你地冇見大劉送女嘅車牌咩
l love u
l love u 2

男人心有兩個邊算多, 最好是妻妾一籮籮

ilovemagao    發表於 16-6-21 16:37

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

小三仲生埋二件,唸起會著火

子爵府

2018復活節勳章

tester5 發表於 16-6-21 14:16
我係佢,同呢個人同場出現都唔想!仲要覧埋黎,真係想一把星過去。
不過可能佢唔想做馬騮戲比人睇,應該有 ...
以 佢嘅智慧 "今日留一線",佢明嘅

珍珠宮

ic34 發表於 16-6-21 14:16
佢應該對大婆有感情的,只係果隻小3又姣姣甘點忍呀
咁佢自己本身都犯賤...

ic34    發表於 16-6-21 15:24

子爵府

bopui0607 發表於 16-6-21 14:28

周太只有一個!但佢冇講係邊個呢!亦冇講唔會有小3456789呢⋯⋯仲要生埋小朋友,真係唔係話斷就斷

首頁

尾頁

跳至