論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

伯爵府

我最近都出了,不過已經忘了具體的價錢,因為這邊加,那邊又給優惠,很混亂呀!它的好處是可用電話看,缺點是影像小,打進去的時候,那隻眼會發出嘟一聲,我的工人聽到後還把寶寶抱到鏡頭前給我看,真尷尬!而且監看的時候,鏡頭的座會發光的,人人都知道自己被監察啦!真是失敗的設計!

複式洋房

我都有用,不過我覺得OK噃!你叫個Sales教你較到冇Do一聲,不過我認為即使有聲工人都未必即時可以避得到,例如打緊電話聽到Do一聲只能夠立即放底電話,但係仲趕得切睇到佢放低電話嘅動作,不過如果你真係想秘密監視就較冇聲啦!我用咗兩年,我極力推薦!
[img align=right]http://www.imagestation.com/mypictures/inbox/?is_owner=1[/img]

大宅

please pm me the sales phone no. thanks!

大宅

i want too, please pm me. thanks

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都有用pccw eye 但可以秘密監視, 係點 set 架
因為我啱啱用咋!

原文章由 colour 於 08-10-27 15:17 發表
我都有用,不過我覺得OK噃!你叫個Sales教你較到冇Do一聲,不過我認為即使有聲工人都未必即時可以避得到,例如打緊電話聽到Do一聲只能夠立即放底電話,但係仲趕得切睇到佢放低電話嘅動作,不過如果你真係想秘密監視就較冇聲啦!:qu ...

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

複式洋房

Sales張咭片唔知邊,要搵,不過剩係記得係SOGO對面間PCCW,至於點set你可以打去hotline問,因為我都懶睇說明書…sorry
[img align=right]http://www.imagestation.com/mypictures/inbox/?is_owner=1[/img]

大宅

我都有興趣, 但...要比成千幾蚊安裝費喎!? 而且, 裝一個嘅又睇唔到房, 咁咪好貴????

男爵府

請問點set, 打去問話 pccw eye 多謀體冇這功能,
[size=medium]Hello!

公爵府

係可以set到唔do一聲的, 睇說明書, 唔知咩"mute", 係眼仔後面press幾吓就得。

買機set機唔洗安裝費架, 一有電就用得, 好方便。

我係公司同去街都可以睇返屋企, 個鏡頭又上下左右move得zoom得, 非常好用。

後記: 我講係"視察易"眼仔, 原來樓主講eye多媒體, 係兩樣唔同嘢嚟

我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

別墅

我剛剛上兩星期先set 左隻眼仔打回去睇無"do"一聲
(我用左兩年幾先知可以set 咋!! )

方法 :
send 以下sms 去眼仔個電話號碼, 眼仔會覆返一條sms比你的 :buzz off (類似)就ok 的了

sms:
#buzz*off#0000#

0000係預設密碼, 如你無改過就係0000的
我唔記得係全大楷定全細楷,
如是錯的話, 會收到sms - wrong command
咁就用全大楷試下啦!!

首頁

尾頁

跳至