跳至

首頁

尾頁

民房

我原本報咗啟思, 因為好多人報呢間, 唔知收唔收, 所以諗下報麗港城迦南, 唔知好唔好, 各位媽咪分享下

男爵府

我有報,我哋上緊果個Playgroup導師話九龍塘金巴倫道迦南同藍田麗港城迦南係最出名,同時我哋上緊金巴倫道果間迦南嘅Playgroup,學校環境大同光猛,老師好親切,我諗麗港城都唔差得去邊掛!?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

大宅

I have applied but not yet interview. Interview will be held in December.

男爵府

原文章由 Sweetiebaby723 於 08-10-28 13:18 發表
I have applied but not yet interview. Interview will be held in December.

係咩!? 尋日麗港城迦南打嚟叫我15/Nov去interview,佢話果日係頭1批in嘅,第2輪會喺12月,可能你係第2輪喎~

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

大宅

They called me yesterday to confirm interview on 15 Nov also. At noon, how about you?

原文章由 嗅屎忽 於 08-10-30 14:37 發表

係咩!? 尋日麗港城迦南打嚟叫我15/Nov去interview,佢話果日係頭1批in嘅,第2輪會喺12月,可能你係第2輪喎~

男爵府

原文章由 Sweetiebaby723 於 08-10-31 00:14 發表
They called me yesterday to confirm interview on 15 Nov also. At noon, how about you?

我都係15/Nov呀!~不過就好早,9.30am呀!~ 好驚到時諾諾未瞓醒,燥燥哋狀態唔好呀!!!

大宅

我都係15/Nov呀!~不過就11.00am呀

別墅

原文章由 KLCHO 於 08-10-31 14:56 發表
我都係15/Nov呀!~不過就11.00am呀

我地都係11/15, 朝早11am呀.

大宅

我arm arm 先入application, 老師都係話12月先有得in.

複式洋房

我先幾日打o左電話去迦南, 佢話會先interview 09 年8月1日滿兩歲o既bb 先, 我個女8月6日出世, 要等到出年一月先有得in. anyway, 希望各位interview o左o既家長可以o係度post o下當日o既情況, 等我呢個緊張媽媽可以有所準備

男爵府

喂! 你哋in成點呀? 諾諾好失禮呀... 佢響老師面前打我呀!!

男爵府

原文章由 os883 於 08-11-12 13:09 發表
我先幾日打o左電話去迦南, 佢話會先interview 09 年8月1日滿兩歲o既bb 先, 我個女8月6日出世, 要等到出年一月先有得in. anyway, 希望各位interview o左o既家長可以o係度post o下當日o既情況, 等我呢個緊張媽媽可以有 ...

要唔要我in後感呀? 要就PM你個E-mail比我吖。

大宅

My baby ok la but a little shy the few minutes when enter the interview room. Anyone know their standard in accepting our babies?

男爵府

原文章由 Sweetiebaby723 於 08-11-15 19:30 發表
My baby ok la but a little shy the few minutes when enter the interview room. Anyone know their standard in accepting our babies?

我都想知佢哋收生嘅Standard,我諗都冇乜邊個會知架喇??

大宅

我都係15號果日in, 好想快d知道結果. 果日咁多人去in, 好擔心唔收我囡囡. 因為佢果日interview時咩都做唔到.

複式洋房

原文章由 萱萱娃娃 於 08-11-18 14:22 發表
我都係15號果日in, 好想快d知道結果. 果日咁多人去in, 好擔心唔收我囡囡. 因為佢果日interview時咩都做唔到.

知唔知幾時會知收唔收呀?
可唔可以share下當日interview嘅流程呀?! 你地小朋友要做d乜呢?
Lam BB 女差不多7個月大了!!

大宅

It's been almost 3 weeks since interview, any mom received the acceptance letter already?
God bless you!

民房

My baby also interviewed on 15 Nov, but still didn't receive the acceptance letter. I just called Cannan, they said they are still preparing it and will send out by tmr. Wait few more days la.

男爵府

收咗諾諾喇....好開心呀~~

大宅

My baby will be in AM class, how about u?

My baby will have interview for 觀塘基教幼兒學校 next week, I think this school is also very good, how should I chose?

原文章由 嗅屎忽 於 08-12-6 15:00 發表
收咗諾諾喇....好開心呀~~

首頁

尾頁

跳至