親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

5月底時在Kxxxx買愛寶樂園票, 出發前email 了客服再給我新的QR CODE, 7月14日入場無問題, 入場時都有些擔心, 知道有些人都在此網上購票, 估計最好都是叫客服再出新的QR CODE穩陣D, 希望幫到大家
晚上看完花車巡遊, 無看煙花, 坐樂園shuttle bus後見到有很多的士等客, 但大部分人都是坐地鐵或巴士, 我們直接坐的士回弘大, 連2000Won附加費, 共56440Won, 400元港幣有找, 中途有些路段較多車, 但都是一直走, 不用怎樣停, 回程坐的士就好方便, 不用走路, 比起包車平好多, 又可以晚些走

CACACAROL    發表於 16-7-22 13:50
I am little bb pig!!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:5月底時在Kxxxx買愛寶樂園票,+出發前email+

原帖由 littlebbpig 於 16-07-21 發表
5月底時在Kxxxx買愛寶樂園票, 出發前email 了客服再給我新的QR CODE, 7月14日入場無問題, 入場時都有些擔心 ...
Thanks for sharing

大宅

littlebbpig 發表於 16-7-21 23:04
5月底時在Kxxxx買愛寶樂園票, 出發前email 了客服再給我新的QR CODE, 7月14日入場無問題, 入場時都有些擔心 ...

星期日去會唔會好多人?

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

littlebbpig 發表於 16-7-21 23:04

是睇咪標嗎?

男爵府

回覆:littlebbpig 的帖子

請問回程見唔見有jumbo taxi 呢?如果6人,要分2部的士就同包車差不多價錢...

大宅

回覆 威大嬸 的帖子

係睇咪標計錢

大宅

回覆 kingting 的帖子

我沒有詳細看有無jumbo 的士, 當晚頭幾架都是普通的士

大宅

回覆 miffyc31 的帖子

我無試過星期日去, 你去完話比大家知

首頁

尾頁

跳至