親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

親子王國15週年勳章

已在網上check in, 但印不到行李貼,只有登機證,air asia 話現在只可在吉隆坡機場自己印,想問有無人試過?困難嗎?
另外,都唔明點解登機證可不斷自己印,行李貼就只可在check in 時印,仲要個畫面歪曬,想cap 圖也唔得呢!有大有細,怕到時搞唔掂呢!客服仲要等如無答,乜都話不能!已被佢地跣了幾次,好擔心呢!

子爵府

引用:已在網上check in, 但印不到行李貼,只有登

原帖由 BBG1 於 16-07-27 發表
已在網上check in, 但印不到行李貼,只有登機證,air asia 話現在只可在吉隆坡機場自己印,想問有無人試過 ...
我都冇即時印!所以要到機埸再印!

公爵府

親子王國15週年勳章

回覆 技安 的帖子

真不明白點解要即時印,遲少少都唔得!希望去到順利

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

廉航係要DIY, 當體驗囉, 都好快

公爵府

親子王國15週年勳章

回覆 Charlotte_mom 的帖子

Thanks

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

平時邊有得玩印label, 痴label, 我覺得幾好玩架

子爵府

引用:平時邊有得玩印label, 痴label, 我覺得幾好

原帖由 Charlotte_mom 於 16-07-27 發表
平時邊有得玩印label, 痴label, 我覺得幾好玩架

子爵府

引用:回覆 技安 的帖子真不明白點解要即時印,遲

原帖由 BBG1 於 16-07-27 發表
回覆 技安 的帖子

真不明白點解要即時印,遲少少都唔得!希望去到順利
順帶一提,入境龜速到暈,記住去到入境大堂附近先好買電話卡,順便排隊!

公爵府

親子王國15週年勳章

回覆 技安 的帖子

Thanks! 下星期去,香港可能打風囉!祝你玩得開心!

複式洋房

技安 發表於 16-7-27 22:07
順帶一提,入境龜速到暈,記住去到入境大堂附近先好買電話卡,順便排隊!

...

真係慢到你火都嚟

首頁

尾頁

跳至