親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

del

大宅

引用:如果我買到快証,個日預幾多時間係園入面?

原帖由 hellokathychiu 於 16-08-12 發表
如果我買到快証,個日預幾多時間係園入面?
旅行社話佢地11月先有12月快証,我到時先睇會否好快賣哂?
定我 ...
睇定d blog, 學定官網訂飛嘅攻略,到開賣時自己上官網買

男爵府

hellokathychiu 發表於 16-8-12 01:56
定我 ...
暫時都係官網最平, 又多飛, 又即時confirm, 又可以一次過book埋門票, 有得選HP入場時間. 只要用Chrome既translate book, 準備printer, book之前先做會員同搵定個片假名, 其實唔難.

Kxook......唔貴, 但唔即時confirm, 要等幾日, Express 7分2種價錢, 同無得選HP入場時間

旅行社....我同事搵旅行社買, 收每張200大元手續.

大宅

3btsoi 發表於 16-8-12 10:36
暫時都係官網最平, 又多飛, 又即時confirm, 又可以一次過book埋門票, 有得選HP入場時間. 只要用Chrome既tr ...

咁我買到預幾多時間係園內?
謝謝:mother:

男爵府

引用:Quote:3btsoi 發表於 16-8-12 10:36 暫時都

原帖由 hellokathychiu 於 16-08-12 發表
咁我買到預幾多時間係園內?
謝謝
我自己會一日全日園內玩,張飛唔平,我玩到盡ga

大宅

3btsoi 發表於 16-8-12 14:08
我自己會一日全日園內玩,張飛唔平,我玩到盡ga

唔該哂你先

大宅

有無jm打算26/12入場? 我有fast pass買多左...

男爵府

預一日玩, 暑假囝囡也玩足一日,

男爵府

請問如果冇買快証暑假就咁排隊會唔會樣樣排幾粒鐘? 因上次去迪士尼就係咁結果去全日只玩得3,4樣嘢仲要全部香港都有嘅超灰...

子爵府

我小朋友3歲,入去有野岩佢玩嗎?

大宅

我下星期去,klook買門票$499加express 4 $325,官網寫明我個日係旺日子(星期六)所以門票係最貴(紫色8100yen),但klook反而話係淡日子計了我最平,所以我覺得klook買幾好咼

大宅

好媽媽勳章

引用:我下星期去,klook買門票$499加express 4 $

原帖由 cwbn680 於 16-12-02 發表
我下星期去,klook買門票$499加express 4 $325,官網寫明我個日係旺日子(星期六)所以門票係最貴(紫色8100 ...
klook是網上買嗎?怎樣取票?

男爵府

siutse 發表於 16-12-1 11:59
請問如果冇買快証暑假就咁排隊會唔會樣樣排幾粒鐘? 因上次去迪士尼就係咁結果去全日只玩得3,4樣嘢仲要全部 ...
上年暑假我去日本迪士尼, 可以玩晒所有遊戲, 但要不停睇apps, 預排隊同拿fast pass,

仲要行來行去,

想要玩晒所有遊戲係好易, 一開始, 首先叫小孩排隊玩, 你去拿fast pass, 跟住接小孩再玩另一個遊戲,

玩完, 可以去玩番fast pass 遊戲, 再帶小孩去排隊時, 你再去拿fast pass. 如是這重複, 可以玩晒所以遊戲,

關門前, 冇乜人排隊, 仲可以玩多次.

有些遊戲可以排單, 又可以玩多次

siutse    發表於 16-12-2 15:44

男爵府

jrbady 發表於 16-12-1 13:59
我小朋友3歲,入去有野岩佢玩嗎?
3 歲可以玩些低B遊戲, 但張票咁貴, 我覺得不值

我等小孩12,10 歲, 我才帶佢地去玩足一日

男爵府

今年暑假, 我帶小孩去玩, 買左7express , 排隊好快, 下午已經玩完所以遊戲, 除

左翼龍, 要排2個鐘, 但翼龍不是人人也敢玩, 我囝同表哥就不敢玩.

我覺得要買快證, 因暑假好熱, 又勁晒, 快些玩完, 可睇表演

HP 冇證也可自由出入.

siutse    發表於 16-12-2 15:45

大宅

cowboybaby 發表於 16-12-2 08:21
klook是網上買嗎?怎樣取票?

Yes上網買,之後電話用QR code入場

子爵府

ANN_LAU 發表於 16-11-28 16:31
有無jm打算26/12入場? 我有fast pass買多左...
我打算26/12 , 你有幾多個fast pass 同邊隻?
幾錢?

大宅

klook.com/invite/BB8AF

大阪環球影城買2張每張$450 - 優惠代碼:KLK2016WINTER

大宅

回覆樓主:

請問如果小朋友四歲,有需要買fast pass 嗎?

男爵府

引用:如果我買到快証,個日預幾多時間係園入面?

定我 ...
我上星期平日,1點入園,有快證,大約6點幾走,天黑聖誕證好靚。

首頁

尾頁

跳至