自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

頭先地下行來行去,唔識飛,
我家又有大貓,有無好心人可以幫忙收養佢先(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:titankaine 的帖子

可能喺走失咗!

子爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 titankaine 的帖子

有冇腳環?主人認領須對腳環編號,小心冒領者轉售。

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

tsung 發表於 16-8-15 22:26
可能喺走失咗!

一家係

水晶宮

tsung 發表於 16-8-15 22:26
可能喺走失咗!

一定係

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章

不如post 呢度等主人見到
https://www.facebook.com/groups/472052292920057/

水晶宮

leetai 發表於 16-8-15 22:29
回覆 titankaine 的帖子

有冇腳環?主人認領須對腳環編號,小心冒領者轉售。 ...

乜都無,

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

PUSH!!

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

push

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

push

子爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

titankaine 發表於 16-8-15 22:30
乜都無,
咁係個主人買野雀,人工繁殖一定有腳環。我本身養過鸚鵡,你可以比d nuts、生果、粟米佢食住先,希望快d搵返主人。

子爵府

回覆樓主:

唔好俾咸味野佢食
生果唔好俾核佢咬
未經本人同意,請勿轉載內容!

翡翠宮

回覆樓主:

識抓手臂,有人養開架

希望快d 搵到主人啦

水晶宮

push

伯爵府

+3金熱血

titankaine 發表於 16-8-15 22:22
頭先地下行來行去,唔識飛,
我家又有大貓,有無好心人可以幫忙收養佢先(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoj ...
如果無人要, 我可唔可以養它?

年頭, 有隻鸚鵡飛來我樓下. 小朋友想收養它, 我不喜歡. 小朋友帶它到姑媽處, 但它突然飛走了. 第二日, 它的主人貼街招找它, 我們聯絡那主人, 可以始終再找不到.

所以, 我為我不留下鸚鵡難過了, 如果我留下它, 它就可以找回主人.

水晶宮

多謝大家,頭先有位網友頭先黎拎左(emoji)

翡翠宮

牛年勳章

titankaine 發表於 16-8-15 23:40
多謝大家,頭先有位網友頭先黎拎左(emoji)

你對左口供正確?

水晶宮

C.Humphrey 發表於 16-8-16 00:44
你對左口供正確?

佢唔係物主,不過佢想收養鸚鵡,
我太急啦,因為明早又要番工,
得番貓+BB+工人在家......
分分鐘我家仲危險過係公園,
所以一定要今晚攪掂

翡翠宮

牛年勳章

titankaine 發表於 16-8-16 00:59

都好,起碼鸚鵡有個家

子爵府

畀面勳章

titankaine 發表於 16-8-16 00:59

賣到好貴的 希望佢唔係呃你的好心

Dwmn    發表於 16-8-16 01:19

首頁

尾頁

跳至