親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

請問有無人住過呢間酒店?覺得如何?知道呢間唔喺熱門區域,但佢樓下好似係個好大的mall,睇評語話佢都方便。有無jm住過?

大宅

回覆樓主:

住過,房大,但如有小朋友又一定要book 時要有,因酒店好嚴會charge back, 冇得偷雞,佢要搭專lift 上去check in, 樓下已有人接你的,但其實出入都搭車耐,由其是買到一袋袋又倦,佢個toilet 內有焗爽拿架

伯爵府

Fanny1620 發表於 16-8-23 08:52
住過,房大,但如有小朋友又一定要book 時要有,因酒店好嚴會charge back, 冇得偷雞,佢要搭專lift 上去che ...
謝謝你!但酒店樓下不是有shopping mall 嗎?唔好行?多嘢睇嗎?好似有個playroom在mall 𥚃是嗎?
出入搭車遠是指去明洞、東大門等地吧?
我如果主要同小朋友去遠D嘅地方,一日愛寶,一日rail bike, 一日one mount嗰頭,應該同住明洞去呢D地方嘅時間差不多吧?
去弘大應該不是很遠是嗎?
不好意思,咁多嘢問!

大宅

回覆樓主:

如冇記錯,樓下mall 吾係好大,有muji, uniqlo, 同好細既 lotte supermarket,supermarket 又貴,不過對面有home plus,不如考慮建大站classic 500, 樓下是lotte 百貨,lotte supermarket, emart, 又多嘢食, shoopen, sheraton 宜家都貴

首頁

尾頁

跳至