美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

點解冇bk mom發現mannings有特價賣 jurlique hand cream $59/支 40ml ?? 我今日先係第二個website見到 but打電話問左好多間都冇貨喇

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都係今日先知, 但太遲喇, $59真係好抵丫
原文章由 mummymoon 於 08-11-10 18:27 發表
點解冇bk mom發現mannings有特價賣 jurlique hand cream $59/支 40ml ?? 我今日先係第二個website見到 but打電話問左好多間都冇貨喇

洋房

你地可以打電話去請cashier d姐姐幫你問, 我琴日留左電話俾佢地, 岩岩食飯有一間打黎返左4支, 我叫佢hold哂俾我....真係多謝果個姐姐呀

大宅

咁你住邊區AH,我今日都打咗好多間都話買哂al...

原文章由 mummymoon 於 08-11-11 14:23 發表
你地可以打電話去請cashier d姐姐幫你問, 我琴日留左電話俾佢地, 岩岩食飯有一間打黎返左4支, 我叫佢hold哂俾我....真係多謝果個姐姐呀

別墅

我星期六已經知道了, 不過沒有時間上來通知各位, 不過我星期六買的時候, 已經好多地方無貨了, 不過我仍然好彩, 幫個friend買左1打, 我自己就買左半打.

洋房

我住東區, 打俾我果間係藍灣半島分店

大宅

可惜地區唔啱 ,頭先去開萬寧再問多佢一次,佢都話無及唔會再有貨,因為是清貨品,咁我問佢可唔可以問吓其他邊到重有,佢就無你間姐姐咁好留電話覆la.....

原文章由 mummymoon 於 08-11-11 16:57 發表
我住東區, 打俾我果間係藍灣半島分店

洋房

我琴晚拎左喇, 一共4支都係rose, 好開心, 個cashier姐姐對哂名咁, 佢都話今日重收到好多call問有冇貨, 真係好開心呀

大宅

你就好la.......

原文章由 mummymoon 於 08-11-12 09:58 發表
我琴晚拎左喇, 一共4支都係rose, 好開心, 個cashier姐姐對哂名咁, 佢都話今日重收到好多call問有冇貨, 真係好開心呀

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我樓下果間平時好小人.今日去睇下都係冇晒啦.

首頁

尾頁

跳至