自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

我係上星期六做完微創子宮肌瘤切除手術, 現在o個肚大到好似有左咁, 成日"咕咕"聲, 我相信係好多風, 依家又有d咳. 記得醫生同我講暫時唔好食藥材住, 咁, 我想請教各位飲陳皮水(果皮水)又得唔得呢? 謝
應當一無掛慮, 只要凡事藉著禱告祈求和感謝, 將你們所要的 告訴神. 神所賜出人意外的平安, 必在基督耶穌裏保守你們的 心懷意念. (腓立比書四章6-7節) :-D

禁止訪問

別墅

唔緊要

我之前係完全感覺唔到任何異樣, 只係係家計會做定期檢查時發現咋.
應當一無掛慮, 只要凡事藉著禱告祈求和感謝, 將你們所要的 告訴神. 神所賜出人意外的平安, 必在基督耶穌裏保守你們的 心懷意念. (腓立比書四章6-7節) :-D

伯爵府

西醫都應該有藥可以去肚風既,最好問番主診醫生,唔好亂食野囉

別墅

唔該哂

禁止訪問

水晶宮

提醒你, 多d 郁動下身體, 初下個肚
唔係你內面既野會撻埋一pet
...因為我屋企人都做過呢隻手術, 以上對話係醫生講既....

伯爵府

飲陳皮水可化氣

男爵府

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

[quote]原文章由 韓國妹 於 08-11-13 21:47 發表
我係上星期六做完微創子宮肌瘤切除手術, 現在o個肚大到好似有左咁, 成日"咕咕"聲, 我相信係好多風, 依家又有d咳. 記得醫生同我講暫時唔好食藥材住, 咁, 我想請教各位飲陳皮水(果皮水)又得唔得呢? 謝 ... [/quote

炒糯米+果皮=當水飲

聽果婦產科醫生講用微創做手術係入面個傷口其實好大, 所以都要小心處理, 好好休養啊

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章

我之前都有係做子宮微創手術, 做完我唔覺得個肚好漲喎, 係會有少少肚腩仔咁, 但唔大.

我醫生有開一隻炭藥比我食, 係吸氣用既.

首頁

尾頁

跳至