自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

伊能靜哭訴:與庾澄慶已分居 明報 : 2008-11-13 (星期四) 5:11 AM

【明報專訊】伊能靜與台灣演員黃維德在北京手拖手的照片曝光,她與庾澄慶8年婚姻破裂的消息再度惹人關注。雖然庾澄慶堅稱「沒離婚、沒分居」,但網民已群起攻擊伊能靜的不是。事件後,未曾露面的伊能靜向朋友哭訴指庾澄慶的回應令她受傷害與委屈,後悔當初心軟沒有下決定,才弄致這尷尬局面。

丈夫曾提出離婚
任月琴替好友伊能靜「代言」,她形容伊能靜這幾天情緒激動,哭個不停,「她跟庾澄慶的婚姻問題存在已久,與第三者無關。庾澄慶曾提出離婚,但她捨不得而未有答應」。她形容伊能靜很愛庾澄慶,不容許別人誤會,「她希望外界給時間他們處理這問題,而兩人已分居」。

婚變與第三者無關
至於伊能靜哭訴自己是好媽媽,惹起庾澄慶的朋友不忿還擊,他但指伊能靜與兒子聚少離多,她每次去街只顧購物,兒子總是損手爛腳;他們還擔心庾澄慶的物業有伊能靜的名字,憂心他離婚後會人財兩失。
(自由時報 中國時報)

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

珊瑚宮

環保接龍勳章

d人傳左佢地婚姻有問題好耐架喇. 紙包唔住火

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

伯爵府

算啦~唔好搵咩代言人啦.再講咪仲越衰

琥珀宮

又唔見d人影到哈林拖住d女去街, 個女人就經常都被影到拖住唔同男人!!!

大宅

既然婚姻出現問題, 相方應該坦然面對

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

咁點解哈林提出離婚,,佢又咁唔捨得的話,,轉個頭又拖住第二個男人呢
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

唔捨得個老公唔離婚?但又拖第二個男人?
點解女人硬係要人負佢,唔認自己負人架?!

水晶宮

既然無晒感情, 又唔捨得離婚的話, 就唔應該在呢個階段發展另一段感情, 何況黃維德也有一個超要好的女友

個人覺得應該搞清楚一段還還一段, 我本來好喜歡這一對金童玉女, 但女方真係形象大打折扣, 好失望

琥珀宮

可能佢想騎牛揾馬!!!!!

大宅

原文章由 麟媽媽 於 08-11-14 15:31 發表
唔捨得個老公唔離婚?但又拖第二個男人?
點解女人硬係要人負佢,唔認自己負人架?!

同意

珊瑚宮

環保接龍勳章

原文章由 cy101 於 08-11-14 15:38 發表
可能佢想騎牛揾馬!!!!!

講到好似搵工咁
人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

禁止訪問

子爵府

係囉~ 又唔見哈林拖女出街俾人影到~
都唔明~ 搵乜代言人..
哈林又冇講過D乜, 點解佢要哭訴呢..

珍珠宮

畀面勳章

佢地一早俾人話有問題既啦,只係無影到相,哈林都好慘,兩父子相依為命

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

好耐之影到哈林帶子洪郎.......

禁止訪問

大宅

唔係下話,, 我好鍾意哈林架,,唔好啦,, 唉.....

珍珠宮

哎...家家有本難唸的經...都係難委左小朋友者.. 係cut 趁早cut啦...

首頁

尾頁

跳至