美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

"葆露絲"胸圍有無人試過?

如題

大宅

Re: "葆露絲"胸圍有無人試過?

expensive but nothing change

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

好貴!用過買過後冇再跟進,效果我嚟講work!
因我女細個餵咗半年母乳,本身用錯size,搞到好似阿婆咁>.<、所以試吓矯正
:idea:
我女2001年1月8日QE出世  

男爵府

我都好想去買, 但聽人講好貴, 客到我都唔敢去買, o甘有無人知一套大約幾錢, 同埋夠境work唔work呢????

大宅

一個bar都成千蚊呀
一條朿褲都成三千幾,都幾貴下:cry: :cry:
不過d bar著左真係好舒服同挺d

伯爵府

我約年幾2年前買一胸圍(我需要款式)千幾一件!我只用胸圍(我work)。其他腰、內衣褲仲貴!我冇買。佢報過價俾我,因佢電腦分析我需要。

大宅

It's expensive and useless !

男爵府

nicole_ng & gloriap :

O甘妳見唔見議我去買呢??(因為生完BB身材"wear"o西), 同埋去邊晌branch好d呢 ?? 我知屯門有但我直覺上d sales 會無o甘"pro" 唔知你o米o向新界呢.

大宅

Dear pinkhung,
It works on me, (but very expensive), you must set your own budget first!
Ko

伯爵府

clara2504 寫道:
nicole_ng & gloriap :

O甘妳見唔見議我去買呢??(因為生完BB身材"wear"o西), 同埋去邊晌branch好d呢 ?? 我知屯門有但我直覺上d sales 會無o甘"pro" 唔知你o米o向新界呢.

妳睇番能力同需要,我所知唔係只呢牌子.....?
我係當時餵咗半年奶,走樣好勁,所以試吓!我係work,不過太貴冇再買轉size。其他我冇買嚟用。我响尖沙咀度做架因我出開去。

複式洋房

Dear Ko,

因我個胸比較小, 而近排又看到廣告話內衣可矯正到, 唔知信唔信好?

大宅

I bought before.
Expensive, useless and troublesome. (my own experience)

首頁

尾頁

跳至