論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

民房

今早在仔仔房找東西, 無意中發現仔仔書桌有本印尼書,
一看之下, 裡面全是男性性器官, 性行為等內容!!!!
好奇心下, 我再查看她放衣服的櫃, 又發現一本
印尼咸書, 內容都是性愛, 性行為, 性器官!!!
我心裡很不安, 最近又發現她經常影自拍照,
她做什麼 ????
您們家傭有試過這樣嗎?
我現在應該怎樣做 ?

男爵府

原文章由 力高mama 於 08-11-18 11:16 發表
我心裡很不安, 最 ...

發姣啦. 唉!呢個人的質素就係咁. 就好似有種男人咁,買龍虎豹睇.真係冇佢辦法. 頂唔順佢,就要換人了.
快樂的甜芋快樂的甜芋

大宅

快d換人la, 慢一佢頂唔順攪埋你個仔就大件樹la, 仔仔緊要過一切

別墅

我覺得要炒, 有危機. 試唸下, 你個仔使唔使佢沖涼. 我一定唔搏. 怕害了孩子.

大宅

就算唔係搞你嘅仔仔,仔仔日對夜對住佢,遲早俾佢群壊晒!!

真係博唔過!!!

原文章由 Casttle 於 08-11-18 11:33 發表
快d換人la, 慢一佢頂唔順攪埋你個仔就大件樹la, 仔仔緊要過一切

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

好得人驚喎, 好人好姐點會買呢D書黎睇架, 萬一佢變態起黎搞你個小朋友就死火喇. 快D炒左佢啦.

男爵府

我個工人之前都有.........其實係印傭中.......對佢哋黎講好普遍........我同事個工人有4仔係手機度添........我諗你要同佢講.......唔可以帶呢類書入屋........係阿仔無意仔拎出黎玩時發現.........要佢即時掉咗佢........我諗佢哋係交換睇........我個印話係人哋惜比佢.........我都要佢即時掉.

我個工人話佢哋即使結咗婚.........因為有性需要........所以佢哋唔介意攪基.........換取短暫既愉快.

佢哋係一班低教育既人.........道德觀念好薄弱.........好容易就跟風.........話佢知.........比一次機會佢........唔好為咗呢d野........無咗份工.

民房

明白! 各位朋友, 多謝您地提點同寶貴意見,
本身佢工作表現就已經唔好了,
本性蠢又唔受教, 無心裝載 ,
所以我唸會唔用佢了.

大宅

咁就真係唔使唸,炒得!!!

原文章由 力高mama 於 08-11-18 12:06 發表
明白! 各位朋友, 多謝您地提點同寶貴意見,
本身佢工作表現就已經唔好了,
本性蠢又唔受教, 無心裝載 ,
所以我唸會唔用佢了.

大宅

d熱帶民族真煩,有空就左想右想,前bun bun成日有sexy.....衣.相.sms,簡直可以開sexy party有金鐘d video shop去看或我不知有幾多種service????真是令我們她們真是不是天主教/基督教相徒
開始她有問題時,我會臨時在她放假時當場看她手袋,回來時會間中check下.......,總之次次都有收穫.......紅低sexy wear....煙....藥...;我在home rule講明不可以,所以一發現就warning letter+自己要出去準備新工人了
她們又不想學嘢,時時想make puppy love....炒了便多多時間做她們愛做的事
:;pppp: :;pppp: :;pppp: 黑人憎.......不懂自我控制
原文章由 力高mama 於 08-11-18 11:16 發表
我心裡很不安, 最 ...
When the rain is over, the sky clears up take one's course 順其發展;聽其自然

珍珠宮

唔知就話啫, 咁都比你發現到係你好彩, 呢D咁既人....唉....惹到性病返黎點算, 仲要食佢煮既野, 細路仲要佢湊, 仲會有身體接觸, 仲共用厠所, 唔炒就奇啦!!

民房

回覆 #2 KaKaYa 的文章

對! 她無心工作, 放她去做她愛做的事吧.

大宅

醫生朋友都是你所point of view! 炒啦!
原文章由 Siuchoi 於 08-11-18 13:32 發表
唔知就話啫, 咁都比你發現到係你好彩, 呢D咁既人....唉....惹到性病返黎點算, 仲要食佢煮既野, 細路仲要佢湊, 仲會有身體接觸, 仲共用厠所, 唔炒就奇啦!! ...
When the rain is over, the sky clears up take one's course 順其發展;聽其自然

首頁

尾頁

跳至