自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

一踏入28週個人就突然好累 軟奶奶甘一日訓幾次先夠 同埋有d想嘔 請問正常嗎

珍珠宮

回覆樓主:

放錯區 唔好意思

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

都無錯區, 我答...

都正常..bb越嚟越重, 媽媽會疲倦d...加油

家家公主    發表於 16-10-2 20:28

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

bb到後期會壓住個胃影響食慾,如已調頭,佢腳踢既位置近胃就會更不舒服,少食多餐,唔好食咁急,唔舒服時深呼吸同放慢動作。

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

正常....BB大左...迫住個胃....想作嘔唔奇....壓住膀光成日去VV..
BB重左....恥骨開始撐大....都有影響..

我陀阿仔28周恥骨位開始痛.....痛到生完仲痛...
晚上訓覺轉身都痛醒.....

若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

回覆:28週

有機會係血糖影響,樓主係咪好瘦?

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

珍珠宮

wcpcelia 發表於 16-10-2 19:25
都無錯區, 我答...

都正常..bb越嚟越重, 媽媽會疲倦d...加油

wcpcelia    發表於 16-10-3 08:35

首頁

尾頁

跳至