美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

大約有2400分,會用1500分換一個treatment. 剩低900分,想問下大家有無做過counter facial? 包乜嘢(emoji)?好唔好呢?定係換美白paper mask算?多謝大家。

子爵府

yk18 發表於 16-11-10 02:29
大約有2400分,會用1500分換一個treatment. 剩低900分,想問下大家有無做過counter facial? 包乜嘢(emoji) ...

Ba話一定係換facial抵過換貨
***南無阿彌陀佛***

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:大約有2400分,會用1500分換一個treatment.

原帖由 yk18 於 16-11-10 發表
大約有2400分,會用1500分換一個treatment. 剩低900分,想問下大家有無做過counter facial? 包乜嘢(emoji) ...
買多$1000野,那麼有2500分,換2個treatment ,係1500分同埋1000分果2個,最抵。

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

別墅

Counter facial 我在金鐘HN做過,地方比較逼,無浸腳,雪花靜等儀式。就係普通facial加少少按摩,無spa咁全面。出面如果有客來買✌️你會聽到晒,根本無法好好relax。
個人意見如果已經會去spa就無謂去做counter facial喇。

大宅

wawaliluk 發表於 16-11-10 09:37
買多$1000野,那麼有2500分,換2個treatment ,係1500分同埋1000分果2個,最抵。

...

我之後都係咁諗

大宅

totopi77 發表於 16-11-10 10:06
Counter facial 我在金鐘HN做過,地方比較逼,無浸腳,雪花靜等儀式。就係普通facial加少少按摩,無spa咁全 ...

Counter facial會做幾耐(emoji)?咁又好似真係唔係好吸引。

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:Quote:wawaliluk 發表於 16-11-10 09:37 買

原帖由 yk18 於 16-11-10 發表
我之後都係咁諗
最正路係呢個諗法,係spa度享受treatment,正到暈!

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

禁止訪問

大宅

好奇一問, 你會員係買$1 = 1分? 咁咪好抵?
定係會員都有分唔同等級?

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章

yk18 發表於 16-11-10 02:29

買多$1000 左右,換埋1000 分個facial

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章

lovely_pooh 發表於 16-11-10 13:14

$10 =1分

大宅

lovely_pooh 發表於 16-11-10 13:14

我係Jade, $10/1分,上面仲有Gold同Amber, 應該只係禮物唔同,好似聖誕節,我係一個首飾盒,gold同amber就唔知有乜,我都想知

男爵府

借問下jm幾錢一分架?

大宅

回覆 kristentam 的帖子

Thank you! haha 睇漏左個零

大宅

回覆 yk18 的帖子

Thank you! haha 睇漏左個零 咁你都買左幾多 wor, 係 super fans!
美白 mask 你覺得好用嗎?

公爵府

幾時都係redeem spa treatment最抵最正

大宅

lovely_pooh 發表於 16-11-11 13:22
回覆 yk18 的帖子

Thank you! haha 睇漏左個零 咁你都買左幾多 wor, 係 super fans!

生日有雙倍積分。
我就係無用過美白,所以想試

我用佢cleansing oil, cleansing foam, first care serum, 珍雪toner+cream, 玉容面膜同埋另外嗰款paper mask.

首頁

尾頁

跳至