自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

I.T開倉...低至一折...
日期:至30 NOV 2008
時間:12:00 - 22:00
地點:皇室堡16/F

我尋日見到有BK MAMA報料...
話皇室堡16/F有IZZUE 童裝買...
於是今日我就去望下啦...

原來係I.T開倉...
有IZZUE...b+ab...baby jane...chocoolate...5cm...
bathing ape....好多好多...
好多都係3折...4折...5折....
都幾抵....
我自己買左:
bathing ape鞋(阿仔都未出世..但真係好抵)折左$280/izzue外套俾阿仔
all star 鞋俾自己...
izzue t/chocoolate外套俾老公

total都係用左$839
不興趣去望下啦...

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

Only for children? How about ladies?

原文章由 rubybblam 於 08-11-27 16:27 發表
I.T開倉...低至一折...
日期:至30 NOV 2008
時間:12:00 - 22:00
地點:皇室堡16/F

我尋日見到有BK MAMA報料...
話皇室堡16/F有IZZUE 童裝買...
於是今日我就去望下啦...

原來係I.T開倉...
有IZZUE...b+ab...baby ja ...

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

chocoolate外套幾錢..?

複式洋房

re:mrsho
成個場都係買女裝...男裝....
反而小朋友我見好似得ape同izzue...

re:lovejy
chocoolate好多都係50%off
我買個件折左$140...超抵...
不過款同size就要慢慢搵...

仲有d鞋都幾抵...all star...converse都有50%off...不過款同size都唔多囉...

首頁

尾頁

跳至