自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

本人路痴一名, 最好交通方便, 唔容易荡失路朋友話台灣,日本

大宅

首爾曼谷都好易搵到路

象牙宮

台灣唔識講都識寫及睇 .

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

台灣,起碼連字都係中文字,安全好多

珍珠宮

熱血金章

jodylulu 發表於 16-11-18 17:04
本人路痴一名, 最好交通方便, 唔容易荡失路朋友話台灣,日本

總之有鐵路,就容易好多。泰國係我首選。
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

珍珠宮

回覆樓主:

澳門,有ㄧ條手信街

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

澳門

伯爵府

好媽媽勳章

我一家大小自由行都係去台灣,
仲要連續2年去...
台灣真係好易PLAN,又易搵路....
好親切呀!

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

台灣

子爵府

熱血勳章 畀面勳章

最方便我諗都係台灣...因為起碼溝通應該係最冇問題..
字又中文字...

但其實日本 (大城市多人去果D), 曼谷, 新加坡呢d都好易...最好係以鐵路為主要交通果D...

伯爵府

Singapore sure

水晶宮

台灣,泰國都好好

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:jodylulu 的帖子

星加坡!地方細,唔會難搵!識英文又可以溝通到!

珍珠宮

主要係搭鐵路/地鐵既都好方便好易搵路....

男爵府

台灣係首選,唔識講、都識睇

水晶宮

台灣, 新加坡, 大阪...........都好易搵路

公爵府

新加坡丶台灣

水晶宮

回覆:toffeetong 的帖子

泰國易咩?台灣同泰國邊度易d?

用戶要求終止服務

台灣

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

台灣、新加坡

首頁

尾頁

跳至