親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

訂了這2間,未知決定放棄哪間好﹖請幫忙﹖

禁止訪問

大宅

回覆 clubman1800 的帖子

是啊﹗都不知要哪個好

複式洋房

回覆樓主:

如果你要去心齋橋/黑門市埸/電電城果邊,住 Hillary 方便D!如果你唔想甘多 遊客/強國人,住 HoteI Relief 果邊好D,其實大國町果邊有木津市埸/廿四小時 supermarket /藥房!
P.S : 我下個月都訂左 Hotel Relief! (emoji)

大宅

回覆 OpenFire 的帖子

返回記得報料。你預備如何由機場去酒店啊﹖

複式洋房

isee 發表於 16-11-20 22:01

返回記得報料。你預備如何由機場去酒店啊﹖

南海電鐵直達難波站,中央口岀過馬路行去 or 南口出經難波 park 商埸再經 LAB1 商埸過對面馬路,兩者都係行約十分鐘左右,到時睇情況!

大宅

[size=13.3333px]Thank you for your request and the reservation.

[size=13.3333px]From Kansai airport to Hotel Relief Namba Daikokucho.
[size=13.3333px]We recommend you to take a bus from Kansai airport to Namba Station directly then take around 10-15 walks to our Hotel(The bus time table and The map is being attached).

[size=13.3333px]這是酒店給我的回覆。供你參考

男爵府

回覆樓主:

菲我今年1月住過,可行路去心齋橋同高島屋,又有南海電鐵,我覺得幾方便

大宅

Thanks for u information

複式洋房

剛回來, Hotel Relief 幾好住, 從南海電鐵行五至十分鐘已到, 環境優靜, 幾新淨, (一, 兩年前轉手重新裝修, 前身係 Dormy Inn 酒店集團) 少遊客, 近木津市場, 當然行去心齋橋比較遠, 但我唔去果邊問題不大, 其實酒店好近大國町地鐵站, 行幾分鐘已到 ! 酒店內有大浴場, 不過因得一個, 所以要男女分段互換時間, 酒店房間空間大

缺點 : 因得一部電梯, Check out 時等電梯時可能比較耐, 未做酒店前應該係民居, 所以酒店樓層係中空住宅式, 冬天時等電梯去浴場比較凍,

下次再去, 呢間都會係選擇之一

大宅

謝謝你分享。
去了哪﹖ 冷嗎﹖我現在定著行程,你可給點意見嗎﹖

6大阪生活今昔館5天然溫泉浪速之湯
是否很多人﹖值得去嗎﹖ 溫泉可以著泳衣嗎﹖

I2 HEPFIVE摩天輪

I29大阪水上巴士Aqua-LinerI7道頓堀水上觀光船
哪個好些﹖我只想去一個

9 道頓堀ZAZA

23天然露天溫泉 SPA住之江
昰否住大國町方便到﹖是否會没有太多人﹖ 溫泉可以著泳衣嗎﹖

I-28I-24天保山大摩天輪

I4大阪市立科學館(我們可能留半天)

I1 梅田藍天大廈 空中庭園展望台

這樣2天走得完嗎﹖

首頁

尾頁

跳至