親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

難波?新大阪?梅田?
邊度最方便 ,邊區最抵買
聽人講黑門市場貴曬,去木津好?

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

happymanman 發表於 16-11-23 10:48
難波?新大阪?梅田?
邊度最方便 ,邊區最抵買
聽人講黑門市場貴曬,去木津好?

如果住難波會方便d ,

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 happymanman 的帖子

我揀難波,今年暑假都係住難波,真係超級方便

大宅

stepchk 發表於 16-11-23 12:59

我揀難波,今年暑假都係住難波,真係超級方便

附近好多野行?同食 ? 有咩特別介紹

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我過條馬路行入去就係心齌橋,住果度方便係因為佢係大既轉車站,去邊度都方便。黑門d野唔係平,我淨係果度買下凡立貝做手信。咁心齋橋本身都好多野食,仲可以去食國產牛

大宅

stepchk 發表於 16-11-23 13:03

我過條馬路行入去就係心齌橋,住果度方便係因為佢係大既轉車站,去邊度都方便。黑 ...

明白,我book左一間近日本橋。你住邊間呀?

珊瑚宮

一榮, 貪佢夠平又近車站。大阪酒店幾貴

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

stepchk 發表於 16-11-23 13:42

一榮, 貪佢夠平又近車站。大阪酒店幾貴
有無 link ?

Thx!

珊瑚宮

回覆 水晶樹媽媽 的帖子

http://www.hotel-ichiei.com/

wcpcelia    發表於 16-11-23 16:05

禁止訪問

大宅

clubman1800 發表於 16-11-23 17:59
在日本, 特別是旺區, 這些只有不足 50間房 ( 一榮只有 22間房) 的所謂酒店, 我中過招好多次, 避之則吉.

質 ...

我剛剛出黎做嘢,二十幾歲去日本住過呢類,又住過民宿,真係怕怕,之後一定住正常酒店,夜晚舒舒服服最緊要

大宅

多謝大家既建議,我book左日本橋一間新既溫泉酒店。我4月中去book左5晚係$5800

大宅

認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章

happymanman 發表於 16-11-23 22:05
多謝大家既建議,我book左日本橋一間新既溫泉酒店。我4月中去book左5晚係$5800
...

野乃?

大宅

TOTORO^^^ 發表於 16-11-23 22:28
野乃?

我都係兩大兩小,book左Cross

大宅

TOTORO^^^ 發表於 16-11-23 22:28
野乃?

係呀。cross 貴D。而且我唸住由難波站行過去

大宅

happymanman 發表於 16-11-23 22:31
係呀。cross 貴D。而且我唸住由難波站行過去

但係Cross2大2小入住唔洗加床$

大宅

TOTORO^^^ 發表於 16-11-23 22:42

我一個細要比錢因爲over 5 age 咁每日要比1000yen

大宅

TOTORO^^^ 發表於 16-11-23 22:42

仲有無遊玩地方好介紹,我去六日呀。第一次去有咩適合細唔架

大宅

happymanman 發表於 16-11-24 07:52
仲有無遊玩地方好介紹,我去六日呀。第一次去有咩適合細唔架

我嘅行程係:
Day 1 心齋橋、道頓崛
Day 2 環球影城
Day 3 清水寺
Day 4 奈良/日清杯麵館
Day 5 有馬溫泉
Day 6 大阪城/黑門市場,回程

珊瑚宮

回覆 clubman1800 的帖子

下,我住過我唔覺人地服務唔好,佢地好有禮貌,佢地d房好ok,你要好有酒店feel就一定無,但住果幾日我接受到

首頁

尾頁

跳至