想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

認識瑞士牛牛第一回

禁啱見到有75折,即是掃左2支曼仔既驗孕棒!折後只係$4x一支!

同朋友傾開,朋友話我做咩唔大量入手,因為佢知道我過幾個cycle後就開始iui~

今日收工後再去掃貨先!

P.S. 曼仔排卵棒好用嗎?cb太貴了

伯爵府

大手掃紅綠啲就夠了
到綠啲有淺線, 再加1-2支cb就肯定啲啦(有週數嗰隻會開心啲)

大宅

認識瑞士牛牛第一回

rachel_tim 發表於 16-11-28 11:51
大手掃紅綠啲就夠了
到綠啲有淺線, 再加1-2支cb就肯定啲啦(有週數嗰隻會開心啲)
...

紅綠d已經大量存貨,但唔知係咪因為我有多囊,所以check極就算有線都好淺。。。

Cb有週數個隻之前都有用過,中左1-2weeks,但幾日後化學左,朋友話因為cb太敏感。。。

伯爵府

回覆 elainecyeet 的帖子

祝早孕..
化學後好易再有孕...我第一胎都係化學後2個月再中

大宅

認識瑞士牛牛第一回

rachel_tim 發表於 16-11-28 12:00

祝早孕..

化學個次已經係上年11月。。。
因為我經期超級唔準,所以機會相對少好多。。。

伯爵府

可考慮睇醫生食排卵藥.我親戚2胎都係食藥好快中, (第二胎仲要係龍鳳)
三年抱三

大宅

認識瑞士牛牛第一回

rachel_tim 發表於 16-11-28 12:05

可考慮睇醫生食排卵藥.我親戚2胎都係食藥好快中, (第二胎仲要係龍鳳)

而家就係等下個cycle一到就開始食排卵藥,試2個cycle自己努力,如果再係唔成功就第三個cycle開始試iui。。。

伯爵府

祝早孕

大宅

認識瑞士牛牛第一回

rachel_tim 發表於 16-11-28 12:22

祝早孕

Thank you

複式洋房

MommyPanel勳章

我都買左支clearblie digital 等check

大宅

認識瑞士牛牛第一回

Yu228863 發表於 16-11-28 13:09

都係75折買?

複式洋房

係呀,尋日係粉嶺睇都冇折,今日係荃灣廣場就有75折,即刻買左,我懷疑間間鋪都唔同

別墅

elainecyeet 發表於 16-11-28 11:35
禁啱見到有75折,即是掃左2支曼仔既驗孕棒!折後只係$4x一支!

同朋友傾開,朋友話我做咩唔大量入手,因為 ...

萬靈牌有隻一盒2支簡單包裝既平好多(唔係白色膠外殻,係透明,但我都唔記得咗價錢,我兩胎都係買呢隻最多)但唔係間間萬靈有

別墅

Yu228863 發表於 16-11-28 14:23

係呀,尋日係粉嶺睇都冇折,今日係荃灣廣場就有75折,即刻買左,我懷疑間間鋪都 ...

間間萬寧不同價錢的, clear blue 排卵棒1代 屯門$245, 元朗唔同分店 $297 & $245都有

男爵府

Yu228863 發表於 16-11-28 13:09

請問幾錢左右?

複式洋房

回覆 kvvvcheung 的帖子

原價$110,75折後$82.5,但優惠去到尋日ja, 拍賣網會再平d嫁

首頁

尾頁

跳至