家事百科

跳至

首頁

尾頁

別墅

另外想問係咪所有乾衣機都唔會令衣服完全乾? 都仲要"long" 出黎風乾一陣架? 即係唔可以由乾衣機拿出來就即刻摺番放入衣櫃?

另外fisher & paykel 有一隻美式上置式乾衣機 , $4990, 好用嗎?

子爵府

畀面勳章

原文章由 791101 於 08-12-3 12:52 發表
另外想問係咪所有乾衣機都唔會令衣服完全乾? 都仲要"long" 出黎風乾一陣架? 即係唔可以由乾衣機拿出來就即刻摺番放入衣櫃?

另外fisher & paykel 有一隻美式上置式乾衣機 , $4990, 好用嗎? ...
煤氣乾衣寶,係全乾,煤氣公司現在買緊$2780,3180兩個型號

伯爵府

"即係唔可以由乾衣機拿出來就即刻摺番放入衣櫃?"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

絶對可以。我用惠而浦。

別墅

如果你有興趣想買全新煤氣公司 RJD600 乾衣機, 可以PM我.

民房

我想問下乾衣機用電用得犀唔犀利架?

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 leahmama 於 08-12-5 14:58 發表
我想問下乾衣機用電用得犀唔犀利架?

勁.............犀利
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

水晶宮

2024年龍年勳章

me too.

原文章由 fattymama 於 08-12-4 08:17 發表
"即係唔可以由乾衣機拿出來就即刻摺番放入衣櫃?"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

絶對可以。我用惠而浦。
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

大宅

我兩種乾衣機都用過,電乾衣機乾衣時間長d價錢平d,煤氣乾衣機乾衣時間短d但很貴煤氣費

首頁

尾頁

跳至