親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

下星期四出發,仲未確定司機,已付款兩星期,追極都只會說"盡快。請見諒".
我有老有細, 半夜落機,無車吾知點算。
有人用過皇包車嗎?會否最後果日先話無車?

複式洋房

試吓download 皇包車apps 吖 ⋯ 可直接聯絡皇包車客服 (我之前試過)

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:淘寶皇包車,下星期四出發,仲未確定司機

我係ctrip book皇包車,次次都係即刻有司機。

水晶宮

ls0909 發表於 16-12-7 23:28
下星期四出發,仲未確定司機,已付款兩星期,追極都只會說"盡快。請見諒".
我有老有細, 半夜落機,無車吾 ...

快d download 皇包車 apps 啦!你會睇到司機資料架啦!入到就算搞唔到, 都可以即時拉服務員幫你。我經淘寶網訂左聖誕節及復活節包車(皇包車), 全部都有哂司機資料啦。

天空之城, 快樂之地

伯爵府

虎到金來勳章

PCCW2319 發表於 16-12-8 06:58
快d download 皇包車 apps 啦!你會睇到司機資料架啦!入到就算搞唔到, 都可以即時拉服務員幫你。我經淘寶 ...

想問下係Ctrip 、淘寶或者皇包車app 訂的價錢是否一樣,因為我都想訂在金浦接機Ctrip 搵吾到,在皇包車app 就有但要¥180(呢個價OK 嗎?)點解我搵吾到你們所講的幾十元接機
在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

水晶宮

hhmum 發表於 16-12-8 09:05
想問下係Ctrip 、淘寶或者皇包車app 訂的價錢是否一樣,因為我都想訂在金浦接機Ctrip 搵吾到,在皇包車app ...

我無搵韓國(國內佢地講既幾搭元都係講韓國接送機)。我試過 搵ctrip 及淘寶網(台灣及馬來西亞) , 淘寶網係平d。我係淘寶網訂左再download 皇包車apps, 無試過直接係皇包車apps訂。 淘寶網有好多唔同包車公司, 你可以去睇下。我訂左台北聖誕節接送機 , 每程人民幣110元, 係5人座車。不過係訂車時要留意行李件數, 唔好諗住4個人就訂5人座車就可以, 因為細車放行李位唔多。 而且, 係淘寶網要直接同服務員傾左至好拍。
天空之城, 快樂之地

伯爵府

虎到金來勳章

PCCW2319 發表於 16-12-8 09:18
我無搵韓國(國內佢地講既幾搭元都係講韓國接送機)。我試過 搵ctrip 及淘寶網(台灣及馬來西亞) , 淘寶網係 ...

多謝解答,我在淘寶都問緊未回覆。
在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

大宅

ls0909 發表於 16-12-7 23:28
我有老有細, 半夜落機,無車吾 ...
我上次都係早一天先有司機 contact,跟住直接 wechat 佢,我上次好準時,冇問題。

大宅

謝謝大家既回覆. 其實淘寶都即時有人回覆, 只回覆盡快安排. 真的要等出發前一天? 我半夜到喔

男爵府

回覆樓主:

我都係淘寶旗下飛豬訂左皇包車聖誕節首爾接機,訂左幾2個月都未有司機,今日係皇包車apps直接同客服聯絡,比飛豬訂單編號佢,轉頭就收SMS 有司機資料

大宅

idaidang 發表於 16-12-8 18:08
我都係淘寶旗下飛豬訂左皇包車聖誕節首爾接機,訂左幾2個月都未有司機,今日係皇包車apps直接同客服聯絡, ...

再淘寶網再三催促,收到 sms給我一個"司機",其實是另一間公司。皇包車 apps 到一樣收到同樣資料。

idaidang, 請問你個係真司機嗎?

男爵府

ls0909 發表於 16-12-8 19:21
再淘寶網再三催促,收到 sms給我一個"司機",其實是另一間公司。皇包車 apps 到一樣收到同樣資料。

idaida ...

個司機名叫「皇家御用車夫」,我唔識分呀

大宅

idaidang 發表於 16-12-8 19:32
個司機名叫「皇家御用車夫」,我唔識分呀

我果間係"韓國國際豪華旅行社"。判上判

大宅

ls0909 發表於 16-12-8 19:38

我那個叫首爾統一國際旅行社。 但我回佢,到現在也沒有覆。

大宅

ls0909 發表於 16-12-8 19:38

大宅

諾媽媽2007 發表於 16-12-8 23:09

我都係問佢吾覆,皇包車就好快覆

男爵府

諾媽媽2007 發表於 16-12-8 23:09
我訂左年初一, 宜家情況同你一樣, 請問最後是否用車前一日先有司機資料?

大宅

回覆:miranda0311 的帖子

有呀。有聯絡.也準時

大宅

2018復活節勳章 醒目開學勳章

yuyu.c 發表於 16-12-8 01:08
我係ctrip book皇包車,次次都係即刻有司機。

我都在ctrip book 了車,但還沒收到司機資料, 你是怎樣收到的呢?

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

laammon 發表於 17-1-13 13:51
我都在ctrip book 了車,但還沒收到司機資料, 你是怎樣收到的呢?
我暑假用過,翌日有司機資料。聖誕節約復活節,至今都未有消息。

首頁

尾頁

跳至