網購天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

醒目開學勳章

我搵左好耐, 但都只係賣雙人, 搵唔到賣單人的. 有D 又話會甩毛, 搵到間唔甩毛既又無單人!!
唔該晒

大宅

happypiano 發表於 16-12-31 11:44
我搵左好耐, 但都只係賣雙人, 搵唔到賣單人的. 有D 又話會甩毛, 搵到間唔甩毛既又無單人!!
唔該晒
...

珊瑚绒床笠单件床罩加厚防滑床单法莱法兰绒棕垫席梦思保护床垫套

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【珊瑚绒床笠单件床罩加厚防滑床单法莱法兰绒棕垫席梦思保护床垫套】¥n1HeTnFY9j¥http://c.b1yq.com/h.X3GFAS?cv=n1HeTnFY9j&sm=f0df77

侯爵府

醒目開學勳章

leejkf 發表於 17-1-2 21:07
珊瑚绒床笠单件床罩加厚防滑床单法莱法兰绒棕垫席梦思保护床垫套

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emo ...
唔好意思呀, 你介唔介意將個店舖名給我找, 因為我次次都打唔開呢D LINK架, 我唔識開.
麻煩晒.

大宅

happypiano 發表於 17-1-2 21:10
唔好意思呀, 你介唔介意將個店舖名給我找, 因為我次次都打唔開呢D LINK架, 我唔識開.
麻煩晒.
...

洗了一次冇问題。

侯爵府

醒目開學勳章

leejkf 發表於 17-1-2 21:29
洗了一次冇问題。
好的, 收到了, 唔該晒你呀, 我叫我女睇下鐘意咩款先. 麻煩你.

象牙宮

學如何搜索。

happypiano 發表於 16-12-31 11:44
唔該晒
...

把自己想找的 '物品' " 珊瑚绒床笠 " 搜索。

內地單人床 1米, 1.2米。
HK 單人床 較小。

** 我的床笠統一用雙人的, 單人包多D就是。煩少D。
無需太多床笠, 又省地方。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 17-1-4 09:03

想要床凹條link,thx

首頁

尾頁

跳至