潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我在Reebonz closets 睇中左個 drew bag, 想問下而家仲興唔興呢? 另外 23cm size 賣$9500 抵唔抵呢? Thanks.

大宅

自己鐘意就得,我都有個粉紅色,唔貴專門店要過萬,鐘意就買啦

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

我間中都有用呀⋯⋯襯下衫覺得好靚呀
妳個價差不多係 LC 7折
Hello...

大宅

我都想買個drew bag,覺得leather拼suede靚啲,但又怕萬一落雨嘅話唔知點算

Btw, 我覺得hudson都幾靚

複式洋房

小黑咪 發表於 17-1-11 17:32
我在Reebonz closets 睇中左個 drew bag, 想問下而家仲興唔興呢? 另外 23cm size 賣$9500 抵唔抵呢? Thanks ...

我之前專門店買左個紅色,我買small size 23cm, 我覺得低調得黎幾好襯~

子爵府

小黑咪 發表於 17-1-11 17:32
我在Reebonz closets 睇中左個 drew bag, 想問下而家仲興唔興呢? 另外 23cm size 賣$9500 抵唔抵呢? Thanks ...

Mini size最好
網上買平好多

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

kamanma 發表於 17-1-13 01:16
我間中都有用呀⋯⋯襯下衫覺得好靚呀
妳個價差不多係 LC 7折

Drew Bag D 扣有無變色嘅現象?
1516 ...買唔買個mini drew
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

babyislove 發表於 17-9-27 21:29
Drew Bag D 扣有無變色嘅現象?
1516 ...買唔買個mini drew

扣位置無乜變色,不過我好少用扣位都花晒,個扣同錬互相攻擊一定會花,其它大概冇乜問題
Hello...

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

kamanma 發表於 17-9-28 00:47
扣位置無乜變色,不過我好少用扣位都花晒,個扣同錬互相攻擊一定會花,其它大概冇乜問題

...

Thank you
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

男爵府

瞓得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

我都想買, MINI會否太細?

明天開始harrods有9折, 大家可以留意下

版主

wyan16 發表於 17-9-28 12:05
我都想買, MINI會否太細?

明天開始harrods有9折, 大家可以留意下

small drew 上身好大隻
mini drew 好睇D
但Harrods drew bag 無退税
唔算平,仲要俾delivery charge
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

別墅

babyislove 發表於 17-9-28 20:13
small drew 上身好大隻
mini drew 好睇D
但Harrods drew bag 無退税

點解係呢個袋先冇得退既

版主

rurilaam 發表於 17-9-29 03:50
點解係呢個袋先冇得退既

寄香港無,售價同番HK專門店ㄧ樣...係你都唔喺Harrods買la
RV ...都係咁
品牌protection law
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

rurilaam 發表於 17-9-29 03:50
點解係呢個袋先冇得退既

左嗰個mini有underline 嗰句係代表無tax refund
右嗰個small 就有tax refund
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

別墅

babyislove 發表於 17-9-29 07:31
左嗰個mini有underline 嗰句係代表無tax refund
右嗰個small 就有tax refund

係Harrods 門市買咁有冇得退?我冇係Harrods買過Chloe

版主

rurilaam 發表於 17-9-29 17:41
係Harrods 門市買咁有冇得退?我冇係Harrods買過Chloe

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

別墅

babyislove 發表於 17-9-29 23:32

Thank you~
學到野,好少上網買branded items ,下次買知點分有冇得退

版主

rurilaam 發表於 17-9-30 14:02
Thank you~
學到野,好少上網買branded items ,下次買知點分有冇得退

上網買通常平過香港專門店ㄧ截
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

子爵府

今日岩岩用左, 個扣已經花哂, 五金好差, 樓主再考慮下

別墅

babyislove 發表於 17-9-30 15:37
上網買通常平過香港專門店ㄧ截

唔係呀,我岩岩返香港一個月咋,之前係美國英國
有機會都會去下歐洲旅行
我都係等係個邊先買袋

不過我返左黎,最近諗住上網訂完寄去朋友住址,其實都冇得退稅。。。

首頁

尾頁

跳至